Сестра ми ме насмеа и тоа многу стомак ме заболе девојчето слушнало, не разбрало си иде од школо ми вика дадо ја сакам да одам у Струга без пари 6 дена, Димето ќе плати се а ние на Диме треба да му дадеме по 1000 ден и таму ќе јадеме и пиеме без пари и ја и викам Ок ако те пушти мама оди, ја прашува мајка ми и она и вика ќе видиме девојчето си го свати тоа како ДА иде у собата и ми вика Јеее ќе го видам морето у Струга јеее
Роналдо: Јас го промашив пеналот. Меси: Јебига, и јас исто. Кака: И јас. Рамос: Луѓе тоа не е ништо, јас го промашив стадионот! Извор: http://www.vicoteka.mk/#ixzz1tQouatAs Роналдо со плачење оди дома и мајка му му вика: - Што бе сине, пак Барселона, a? Реал поднеле жалба до УЕФА, фудбал да се игра со две топки, за да можат и они да играат. Мурињо не е веќе Special One, сега е Special Five. Мурињо го прашува Касиљас: - Kаде е топката? Касиљас: Абе пет пати ти кажав, во гол е! После секс, Трпе и вика на Трпана: - Трпано, ајде уште еднаш! А Трпана му враќа: - Не сум јас од Реал Мадрид па да го примам 5 пати. Како брои К. Роналдо до 5? - Чави, Педро, Виља, Виља, Хефрен. Како Мурињо се поздравува со Пеп Гвардиола? - Give me FIVE! Што е разлика помеѓу Скопско и Реал Мадрид? - Скопско се полни во Скопска пивара, Реал на Ноукамп. Кој празник најмногу го мразат Реал Мадрид? - Света Петка. Извор: http://www.vicoteka.mk/vicovi/razno/rea ... z1tQp39qtg
Денес се насмеав кога ми текна на една случка кога едно детенце што возеше точак го спобрка куче и детето меѓу луѓето ко лудо поминуваше меѓу нив за да избега. Уште посмешно ми беше бидејќи,го знаев детето
Станувам денеска од спање викам му на мојто маженце „де ако сакаш од колата земи ми го жолтото кесе забрави го вчера„ он целио така расположен трча по скалите, отвара врата, излава надвор (а јас у кујната беше и по навика гледам низ џамо да видам шо се дешава) и гледам го мојто срце трчка така полецка ...погледнува накај мене јас му мавам рака, а он насмеан до уши маа рака ми рака и уште си трчка и така со happy израз на лицето додека ми мааше раче не го виде знако пред него и РССССССС ...тресна се у него хахахаха Толку беше смешно, он кутрио мош го здоболело ама јас се згази од смеа
Синхронизацијата на трурската верзија на Очајни домаќинки. Особено кога слусшнав дека и имиња македоснки им ставиле и градовите ги крстиле по нашите. А бе не можев да се соземам !!!
моето бушаво кученце проба да се качи на креветот ама прекраток му беше скокот па падна доле .... хехе хе
Интересно е што скоро сите датуми завршуваат на ти. Како мислиш? Епа: 1ви, 2ри, 3ти, 4ти, 5ти, 6ти, 7ми ... 13ти, 14ти, 15ти, 16ти, 17ти, 18ти, 19ти ... 28ми, 29ти, дваесет и десетти. Умрев од смеење.
Професорката по Биологија наместо да рече дежурни, има ли отсутни? она рече отсутни, има ли дежурни ?ахаххахаах
На статус еден момак имаше пишано: Топка со радиус 65cm е пресечена на две паралелни рамнини од иста страна на центарот на топката.Пресметај ја масата на земјата и сонцето ако се знае дека возачот на автобусот кој возел од Горобинци накај Св.Николе имал 4ка по Физика во 5то одд. на полугодије. И у коментар еден друг момак како одговор нели: Решение: Во петто одд. не се уче физика. Како сум се изнасмејала.