Го знаете она чувство коа све ќе ти дое преку глава, па ќе се изнервираш и одма излагаш од дома, палиш кола, идеш до аеродром, зимаш карта за до Малдиви и седиш едно 10-15 дена док не се стабилизираш? Не го знам ни јас.
Другарка ми,која почна масовно Бетовен да го слуша и никој друг...и на секое само ми вели:и Бетовен така велеше! МЕ ПРЕСМЕА!
Meine best amiga и нејзинте зелени.Ја налакирав шо ја налакирав и и реков да пази да не го размачка лакот од кога трганв кај неа па по пола саат ми ѕвони и ми прај : А бе Цвете мене лако би се размачка ај ела кај мене да ме налакираш пак.- а јас таман спремна за кај друга другарка да одам.(можеби не ви е толку смешно ,но мене ми беше закон
Утрово станав и одам во кујна да си направам чај од ѓумбир и у меѓувреме доаѓа таткоми да си вари кафе... Арно ама го земам јас пекетчето со ѓумбир и ставам во филџанот и таткоми ме прашува шо е тоа и ја сонлива му викам ѓумбир за слабеење а овој ме слушнал ѓубре за слабеење и со оваква фаца го зема ќесето небаре оние полицајците од филмовите кога ќе запленат дрога, зема во прстите поприлично баги и го става во уста аи само да видевте како трчеше човекот до чешмата дури и цела лажица шиќер зема и кога едвај се созема само ми рече Кај го најде ова ѓубре
Среќна Нова 2014 година, Ви посакувам еврејско богатство, сибирско здравје, француска љубов, англиска сериозност, ромска безгрижност и американски к'смет
И честитам на другарка ми Нова година со божиќен стикер `Happy New Year` по вибер, она ми праќа стикер со `Happy Birthday`... Пијана работа, ама сега планирам да ја убијам од реметење за ова (ептен сум лоша )