http://www.femina.mk/out/?id=e95089941c ... he-naopaku баш ова ....сигурно не и ги `собира ако го облечи правилно
Ја погледнав малце емисијата Опуштено со Тони и Део (сеуште трае,но јас се тргнав од пред тв). Гости се Груевски и Каролина, Тони нешто ја праша Каролина и она одговори,а Део од таму - Пред премиер не се лаже
Прашање на квиз : - Регулатор на сообраќајот? X - Помош? - Црвено, жолто, зелено X - Зелено Леле се убив од смеење
Жената: Слушам си се дрогирал? Мажот: Кој ти кажа? Жената: Ми кажа едно врапче. Мажот: Добро жено ти со врапчиња си почнала да зборуваш, после јас сум се дрогирал?
Во ресторан покрај железничка станица: - Келнер, зошто ви се толку мали порциите ?? - Намерно се такви, за да не задоцнат патниците на возот. Интелегентниот маж не може да води љубов со глупа жена, тоа може да биде само секс!
Тато и цеца Тато за прв пат правеше кори и му кладе повеќе вода и следи муабетов: Тато:Само 1/2 вода ставив вода и малце кори. Цеца:А бе требаше помалку од 1/4 Тато:Епа јас 1/8 кладов. Јас :На крај ќе дојди дека кладе 1/32 вода во тенџерето.А кориве се полни вода
Дојде другарка ми кај мене и што да правиме,ај ќе зезаме глупи деца на фејсбук. Како сум се смеела,да не ви кажувам кои глупости им ги пишувавме,кутрите тие.