^ Ахаха чиста вистина спешалке Иначе мене денес ова ме насмеа nasmevka/kako-zavrsija-glavnite-likovi-od-prikaznite-t1248/
Кој ако не ме насмее мајка ми Спојлер Јас: Мамо каде ми се компирите што ми останаа ? Мајка ми: Незнам.. -занесена во пеглањето Јас: Епа нели ти ја раскреваше масата ? Каде ги остави ? Мајка ми: Аа, ги изедов.. Јас: Е добро бе мамо, па нели знаеш дека после пак ќе ми се јаде ? Мајка ми: Епа сега..кога ќе јадеш, ќе јадеш само еднаш и толку, нема веќе. И се изнасмеав
http://www.youtube.com/watch?v=Y5SCf57NKIA It may my day. Части една рунда, ќе ти купам бунда. Врв!!!
Мајка ми: кај тебе во соба ми мириса на печено месо? Јас: мхм, јас печам Мајка ми: е кај печеш? Јас: под кревет, се крчка Мајка ми: ќе дојдам на вечера после
Иако се изначитав вицови за баба Рада, ова стварно ме изнасмеа... -Баба Рада, дома никој не ме слуша! -Грав! И ова може треба да оди во црн хумор, ама ме мрзи сега и таму да пишувам од ова мобилниот. -Кој се бие тај се воли, така викаше девојка ми. Многу ја сакав, бог да ја прости...