(на македонско интервју за работа) Честитам, примен сте како заменик на генералниот директор, имате ли некое прашање? - Не тато...
Клаустрофобија – страв од затворени простории. Си тргнал накај кафана и страв ти е да не е затворена.
Со другарките славевме Стара Нова година.Сега седевме пред компјутер и една другарка што седеше на фотељата се преврте назад.Во тој момент незнаеше дали да се смее или да плаче после неколку минути друга другарка се сопна од столот Се изнасмеавме,иако баш не беше до смеење
Се спремаме со братучетками за Стара нова и се јавува тетка ми и ни вика кажете ми е-маил, како да направам( ние всушност не ја ни разбравме дали да и кажеме нејзин е-маил или како да направи е-маил) и и викаме неможеш сама да направиш. Она цело време абе кажете ми. И братучетка ми и кажува Слаѓана.идиубисе@hotmail.com. ахаххах и врв на тоа тетка ми вика Како како..Слаѓана...како беше после. Ние се валкаме доле неможеме да престанеме да се смееме ахахаххахаха
http://www.youtube.com/watch?v=MTZOF7HI ... ture=share АХХХХХХХХХХХХХХАХХАХАХХХХХХАХА ќе се отрујам, ќе си умрам млада *facepalm