everyone for valentine's day is like i'm gonna go to my crush and give him a rose and i'm all like: i'm gonna listen to axl rose and cry братучеда ми
Морам да го споделам ова со вас.. После натпреварот Климент-Стив во кој Климент победи(нормално).Си одам накај дома и ги гледам навивачките на Стив одат по улица и си пуцујат,демек местено,вака-така,демек Стив најјаки,а бе си се филмаја децата,јас си одам по улица и си се смеам.. Али Климент најјаки си се
А пак јас сватив дека навивачите (децата на Стив) касно палат..заврши натпреварот и одпосле му текна оваа да го викаат "Климент пуши,кур да пуши,оле"Кога сум почнала да се смеам..и му реков само два збора Касно ПАЛИТЕ
http://www.youtube.com/watch?v=Jh3d_Qo3jTI колку само едно малецко дете може да ни го разубави денот.
Огњен Амиџиќ: Није важно тоалет папир јели двослојан,трослојан,четворослојан или петослојан.ВЕОМА ВАЖНО да је прстонепробојан. ))))))
Татко ми: - Утре, понеделник. Пак ново на ново. Мајка ми: - Не е ново на ново. Јово на ново. После некое време. Татко ми: - Утре значи пак Јово на Јово.
Баба ми го правеше ручекот, јас се врткав околу неа и секако неможе и без брат ми Еве ти го дедо влегува, и на главата носеше капа, брат ми му ја врти како на раперине, и му вика: Дедо, вака да ги носиш капите, повеќе ќе те штити од сонцето, а и фраер ќе бидеш Јас му се здосадив, па сега со баба ми и дедо ми се зафркава