Мене денес, поточно пред 10 минути, ме насмеа фацата на комшиками коа ме виде кога излегов на тераса со бела фаца, маска што ставав за лице ....
Eпа и мене тоа ме пресмеа и да ви подобјаснам јас како беше После не направениот тест по музичко имавме Физичко(7,последен час).Чекавме женските од 8мо-3 да излезат и излегава Марија-меѓу првите.И си пареше со другарките муабет.И Ангел на Марија и вели -Ела бе ваму. Таа сфати и му вели -Не бе!.После тој на Филип му прај ела бе ваму ти. Овај не излегваше и сосила го изваја.После го пот-турнија и малку пред мене .Оти бевме јас,едно чупе Теа,па Марија.И оди како шо си оди детето,ја гушка одат 3-4 чекори. И........и се врти и ја смува .Господи кога го видов тоа умрев од СМЕА. Спојлер Значи можеби ќе си речите е ајде де,децата се смуваја и шо сега!Али ме умреа од смеа Јас умирав од смеа занчи не сум се смеела така долго време .И налет тоа цела поцрвенав Спојлер Децата се: од 1 и од3
MОМЕНТАЛНО другарми-Знајш шо мислам во моментов? Јас-Не другарми -Ами да знаев немаше тебе да те прашам хаххаха ме пресмеј
Доага мажот дома и вика.....Жено зошто си во бањарка кога ти купив толку фустани Па немам ми се искинаа Мажот оди отвара плакарот и почнува да брои.....1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 па во другиот 1,2,3,4,5 здраво комши 6,7,8,9,10
Абе никако да помини ден без некој од мојот клас да ме насмеј..Абе Владе и Петар закон со служителот ..А пак Филип..бо боо тешко него само мајтапи му прам и само со него се расправам