Какво е тоа цвеќе ако можеш да ни пратиш слика да видиме, баш ме интересира може ќе ми затреба некогаш
Спојлер ПС.не е мое..го видов во најдбори твитови од Еленаааа Баба Рада, чај за прејадување? - ПовраЧАЈ, и ќе помине...
Кога тој ке ја види неа гола,останува без текст, кога таа ќе го види него гол,не престанува да се смее.
Штом сум во можност ке ви пратам слика. Сега е пролет и малку да потпорасне ќе го видите. Не за друго туку немој да ја направите истата грешка не сакајќи, без да знаете како се вика. Цвеќето е слатко на изглед,виолетови складни бои, големи листови.Цвета ,но цветот е мал. Не сака многу вода, но затоа сака светлина.Ако се допира почнува да се суши, затоа и така се викаНе ме допирај. Ако си љубител на цвеќињата верувам ќе ти се допадне.
бубачето мое..наместо да пиши порака кај мајкаму он на мене ми ја пишал послем се вади демек дека стално мислел на мене зато утка напрајл
Ставете си слушалки од мобилен, затворете очи и внимателно слушајте. (никако без слушалки) Помалку е језиво и крипи, ама е многу интересно. Се изнасмеав. https://www.youtube.com/watch?v=IUDTlva ... ata_player
Професорот по географија..тој може има едно 50 години и повеќе и малце е глув и откачен..му кажавме дека го видовме на телевизија и тој ни одговори само со: -Убавите лица секаде се прикажуваат. И си замина.