На среќни коцки се јавува гледачка И драган и вика со кого гледате оваа вика со комшијата и драган и вели Барем сте искрени.
Добро, не баш денес. Вчера. Но, татко ми ме насмеа. Како и секоја вечер, спиеше пред телевизорот. Јас се обидов да го разбудам. Но успеав. Кога му реков „тато, ај станувај“ тој ми вели „ќе те влече“. Се зачудив и реков „што ќе ме влече“. Ми вели „авионот ќе те влече на таа страна“. Направив една ваква фаца: Којзнае што сонувал... Кога му реков денес вели дека на ништо не се сеќава. Добро де, и јас понекогаш зборувам глупости во сонот. п.с По некоја случајност(или сепак не) на телевизорот „кажуваа“ за малезискиот авион.
http://www.youtube.com/watch?v=fqCKvzIY9DE патос.. кога и да го гледам се кинам од смеење. бугари и се е можно
Со драрка ми превме муабет и јас и велам:Значи сега ќе бидиме три женски чупиња и две машки чупиња,така? Другарка ми:Аха Цветанке машки чупиња,а?? Чупе-девојче,на битолски.
Е добро де, не е денес. Ама забораив вчера да пишам. Вчера, дека нели недела, ден за бањање... Јас си ја исушив косата, го оставив пешкирот, чешелот и фенот на кревет. И отидов до продавница. Се враќам дома, татко ми: - Па добро бе Елена, ова тука треба да стои? Мајка ти само по вас ќе оди? Не поминаа ни две минути, ете ја, излегува мајка ми од тераса: - Кој сечел нокти на тераса? Татко ми: - Иии да бе, заборавив да ја кренам пепељарата и грицкалката. Моја реакција: - И после само по мене оди мама, а? Спојлер Aма малку беше. Нешто измеѓу чврга.
Се зафркаваме со другарка ми и и го спелувам sex ама на англиски (само и го спелував на зафрканција не дека зборувавме на таа тема ) и викам s e x (ес и екс), а таа ме разбрала ass и eggs (ес и егс) Ќе се помочаше од смеа
Вчера ова. Другар ми,му честита роденден да друг другар: Ајде среќен нека е,и се што ти лежи на душа,да ти легне у кревет.
Учителката му вика на Трпе: - Кажи на англиски: “Мачката падна во вода и се удави”. Трпе: - Mjau bum in the water glugluglu no more mjau mjau” aaahahahaahahh