Еден од помалите братучеди ми е на гости, а мајка ми спрема благо за Велигден. На крај ги собира колачите во една голема кутија и испадна за последните неколку колачи немаше место. Малиов толку се израдува дека нема да ги собере (значи ќе останат за него да ги изеде во моментот, наместо да ги чуваме за Велигден), вика: Ааа, вујна, не ти ги собира ќе ти останат... со таков нежен детски глас, 10 минути не можев да се соберам од смеење. Што ти е детска радост, останале 2 колачиња... хахахахаха
Две празнични фази на заљубувањето 1.На Велигден сум се заљубил 2.Djurdjevdan je a ja nisam s onom koju volim хахаххха
Мама правеше еклери со јатрвата, па си збореа како во сабота се одело да се протнеш под масата. Мајка ми целата збрлавена од обврските низ дома и на работа, па и се испушти.. -И јас се сеќавам како тетка ми не носела да се протнеме под попот.. А татко ми се врткаше низ кујна баш во таа минута Пет минути неможевме да се совземеме
Хахаха мноогу работи денека, бевме кај баба на ручек и и рековме на најмалата братучетка да не слика ама во тој момент и многу гремеше хаха и во моментот кога не сликна таа направи паууу хахха и можете да замислите каква ни испадна сликата хахахха
Amiga : baila en ese caño Yo : noo! Amiga : dale baila Yo : noo! Amiga : imaginate que ese caño es Justin bieber Yo : http://24.media.tumblr.com/tumblr_m1trd ... o1_500.gif Спојлер Копирано е од кај едно дете
http://corba.mk/?p=19340 Таа имаше гасови и едвај издржа во лифтот, кога дојде во канцеларијата таа се … Но за жал некој беше присутен и се изненади од големината и времетраењето на …
Влегувам во такси : Таксистот : Нека ни е честит Божиќ Леле луѓе неможев да се соземам,ама од толку што бев замислена во тој момент кога ми го кажа оваа леле
Ај ма да си играме силување! - Нејќам бе.. Опаа, почнавме!! го најдов на твитер, не можев да престанам да се смеам..... и 100 пати да го прочитам, пак ќе се смеам
"Videla sam drugaricu nekih 200m od mene i krenula sam da trčim ka njoj, dok sam trčala vikala sam: ''Natalija, eej, Natalija, stani!'', međutim kada sam bila bliže, shvatila sam da to nije ona i nastavila sam da trčim, prošla sam i nju i dalje sam vikala to isto, ali nikog nije bilo ispred mene..." http://ispovesti.com/ispovest/717658
Бисери на професори „Ѓорѓи, гледај ме внимателно, ако сакаш да научиш нешто за мајмуните“. „ Сега се смеете вие, се смеам и јас, но на крајот на полугодието ќе ги замениме улогите“. „ Ништо не учите, висите по ќепабчибилници“. „ Ти и ти со топката, сите тројца кај директорот“. „ Ќе ве избркам сите и ќе работам со останатите“. „ Искачајте сите надвор и ќе ве запишам како отсутни“. „Фрлај ја мастиката во ѓубре, да не ја фрлам јас“. „ Овде ти е напишано црно на бело со зелено“. „Имам да им кажам нешто на некои од вас, но прво ќе го кажам на сите.” „Одамна сум утврдила дека ви недостасуваат првите седум години, а на некои од вас и повеќе, па нема потреба да ме убедувате во тоа!” „Ниту една природна појава не може да ме запре да ви напишам отсуства!” „Коњот, покрај сето друго, е и средство за задоволство …” „Нацртајте кружница со форма на круг!” „Во 1742 година, како што се сеќавам …”