Една животна вистина… Потребни се 7 секунди храната да дојде од устата до стомакот. Човечката коса може да издржи тежина од 3 кг. Должината на пенисот е 3 пати поголема од должината на палецот. Бутната коска е поцврста од бетон. Срцето на жените чука побрзо од срцето на мажите. Жените трепкаат 2 пати повеќе од мажите. Користиме 300 мускули само за да ја задржиме рамнотежата додека стоиме. Жените сѐ уште го читаат текстот до крај. Мажите сѐ уште си го гледаат палецот.
Незнам зошто, но се газам од смеење кога ја слушам песнава. http://www.youtube.com/watch?v=ndnslvOe3ig
Ахх денес ме пресмеј брачед на моја другарка (ова беше на свадба.. искрено да ви кажам си се бендисуваме со детево )Оф леле само колку е манат..за трескање глупости му нема маж..ццц абе господе КОга влегоја зетот и невестата нели почнува тангото..и одеднаш детево се најде пред мене и ми вика:"Госпоѓице,ќе танцувате ли со мене?" Оф леле незнаев дали да се смеам или да бегам..умрев од срам во тој момент..ама фаците кои ги правеше додека ме прашуваше..PRICELESS
- Кога го примивме, неговото пребрзо срце застана и веќе се чувствуваше подобро. - Пациентот има болка во градите ако лежи на левата страна преку целата година. - Другиот ден коленото беше подобро, а третиот ден целосно исчезна. - Пациентката цело време е во солзи и постојано плаче, исто така делува и малку депресивно. - На изглед здрав, изнемоштен 69 годишен маж, ментално жив, но расеан. - Пациентот одби аутопсија. - Пациентот не извршувал самоубиства во минатото. - Пациентот ги заборавил своите бели крвни зрнца во друга болница. - Пациентот е ментално неспособен за уринирање. - Се лизнала на грб и изгледа дека нозете и отишле на спротивна страна, минатиот декември.
И врни нешто од мозоко на ова, секако ако го има истио, шо ако судам по песнава па баш и не ми се верува Инаку ова беше та со петте факултети? хахаха Мизерија
На часот по македонски имавме лектира и бевме наредени во круг и ја раскажувавме. И сега тој што го сакам седнал до негов и мој другар. И овој мојот го зафркава другарот како да е педер (а не е) Го држи за рака, нешто го допира, го гушка и мисли дека никој не го гледа, а ние другите од страна го гледаме Па кога примети дека го гледаме, кога прсна една смеа Потоа наставничката седна меѓу нив за овој да го остави другарот на раат
Мајка ми. Се депилирам со машинката и ми влегува во соба, ме гледа и вика: Аман цела вечер швајцуваш. Се превртев смеејќи се.