Мене ме изнасмеа колешката од работа се праи шмизла со штиклите оди и зема едно мало пакетче да го носи и се улета и ко се тресна у еден стуб целата остана зашеметена хахахах
- Сакав да бидам наставник, но се сетив дека сè уште не знам да пишувам. - Нашата учителка се модерно се облекува. Секогаш носи портокалов џемпер и зелени панталони! (Учителката веќе никогаш не дојде облечена во таа комбинација на работа) - Можеме ли ние двајца да се поделиме во две групи? (Работеа во пар, па се скараа)
Мене денес ме насмејаа мачките од комшиите кога едната од нов се породувала и почна ненормално многу да мјаука,па и другите од комшиите почнаа исто така ненормално многу да мјаукаат,да се довикуваат исто како деца да плачат!Јас не знаев што се случува,после го викнаа татко ми да помогне таа што се породувала да ја однесат на ветеринар!Е.сега,не им е првпат на мачките така да прават групни опери и серенади.па дури и ноќно време да ме будат,ама денеска на пладне ептен ја претераа,стварно се фрикови срцушки едни мали!А,сега,значи и засилување ќе имаме,па ќе биде весело уште повеќе со нивните мачешки опери и серенади!
Axx го носеа братучед ми да го запишуваат во школо и го прашуваат; Во кој град zhивееш? -Македонија бе,кај моzhе.. Сам се облекуваш? -Не бе,баба ме облекува. -Зошто не сам? -Ме мрзи.
Ме изнасмеаа оние утепани од господ денес што рипаа и се тресеа на трубачи у школо од 2 година со матурантите
и јас го имав проблемот еден период,почнуваа од 23-00 часот и ме вадеа од такт,ама страшно мајукање беше,си мислиш ги дере некој,они љубов да ти воделе
Ххаха и пак моето керкиче. Бевме на фризер, прво ко да има црвчиња во газето не може да доседи, и цело време вознемирена да не не ја ишишаат убавоо