^ Леле дечково на едно место наместо стан рече став(ф) ...ахах Инаку мене ме насмеа другаров... http://www.youtube.com/watch?v=FjAFAETtO-Q
Ме насмеа една дебитантка на Макфест СИМОНА МИСЛАМ СЕ ВИКА кога ја доби наградата како ги креваше високо рацете.
Се потсетив кога јас и другарките „на времето“ ја пеевме Don't cha на наш начин Јас - Прво изглед!! Јас и другарките - Don't cha wish your girlfriend was fat like me! Don't cha wish your girlfriend was ugly like me! Don't chaaa!! Јас - Сега карактеер!! Јас и другарките - Don't cha wish your girlfriend was fun like me! Don't cha wish your girlfriend was freak like me! Don't chaa!!! Абе децааа
Си пасела трева една крава на ливада и така натртена ја гледат Американец, Англичанец и Трпе. Американецот: - Ех, да беше Ријана! Англичанецот: - Е, да беше Викторија Бекам! Македонецот ех да беше теминица/................
И пишувам на другарка ми: -Може ли еден совет, каков шешир да си купам, црн, зелен или син? Seen..... -Син, и јас така мислам
На друграка ми ова и го пратив на фб -Te dua! -Што?! -Te dua! -Е ако де нека дува топло е! HAHAHAHAHAHAHA И и викам знаеш ли што значи te dua и она ми вика да знам и ја и викам што значи и он ми вика, eпа дека дува ветер дуа на селски а дува на културно
Пред малку ме насмеа една моја тетка. На моја слика на фб со машко (сите коментари на сликата се однесуваат на нас двајцата) и последниот коментар најубава СИ, на тета лепотица Ма што е битен тој до мене, важно јас сум „најубава“
Се сликам со предна и телефонот накај баба ми.Почна да ми вика да не ја сликам,јас вртам да и покажам дека се сликам со предна.Повеќе ја изнервирав,ми вика:избриши ја сликатаа! И викам дека не е слика.Ми вика:се видов јас убаво!