Другарот на сестра ми. Ми се пожали дека секогаш кога доаѓал сум го терала да јаде салата. Епа како? Ако јас се хранам здраво, и тие околу мене ќе мора по мојот режим да одат.
Гледам сега Време е за бебе и таткото за првата ќерка вика многу беше убава,на никој не ја давам и вика Таа е нешто што е искочено од тебе
Разговараат две бебиња во породилното одделение, едното машко, другото женско. Машкото му вели на другото: -Јас сум машко. -Како знаеш? -Сега ќе ти покажам,само нека си отиде сестрата. Во тој миг сестрата излегува од просторијата, а машкото го трга кебенцето од себе, ги крева нозете во вис и вели: -Имам плави чорапчиња, гледаш.
Cvetetto Ахх бе шо ќе тропни Цветанка..господее.. "да се смуваше со В.Ј требаше дур оние се мувкат" хахахахахаха лелее цветанко господее
Tи мори будала си ?Мораше да кажваш? И шо убо ти кажав. Еве мене шо ме насмеа 1.Тоа Cutie шо ми пиша на фб за тој В.Ј. шо праеле денеска.5мин озбилно соетње во место! 2.Баба ми,која е закон кога треси зелена,треси со најјака смисла.Не кажвам бидејќи е малку страмота.
Мајка ми ми купила нови гаќички. На нив пишува: " All my heart... All the joy... I need you... I want you... I love you Kejtii." А под тоа едно срце со стрела и уште две помали до него.