Влегувам во соба кај сестра ми за да си земам чорапки. Оваа во сон почна да ми зборува:" Абе не треба толку кила од таквото у тоа" Јас:" Ааа? Шо не треба ма?" Таа:" Абе ти не ја прочита статијата убаво. Не се праве така." Ц ц ц... Почна и јадење да сонува.
Мама и тато. Се зафркававме со тато читаме Руски нешто: Тато: Я люблю весну и май. (Ја сакам пролетта и мај.) Мама: Која Весна ја сакаш ти бе? Аа, која ти е таа?.. Тато: Никаква Весна не сакам, весна е пролет. Може на Вам не ви е смешно ама јас битно се изнасмеав дома.
Полоноќ-сите спиеме и брат ми видел муа и доаѓа кај мене во собата и вика Росе да не е кај тебе мујата и јас одма прснав од смеа и сите станаа и почнаа да ја гонат муата по цела куќа.И на крај мајка ми вели неможам веќе и влезе во купатилото и брат и вели отвори ја вратата од купатилото сигурно ќе сака да оди да кака.И јас целата .
Татко ми ме префрла до работа насабајле а јас по обичај си дремнувам во кола, едно време ја слушам песната на радио што си ја сакам, а татко ми ајде Паркер, а јас му викам сега само да ја дослушам песнава, а он на тоа нема проблем ќе уклучам четири трепкачи паркиран на сред улица саааааааамо ти да си ја дослушаш
Овие не се можниии, посебно Камеронн OMG!!! O.O axaxax https://www.youtube.com/watch?v=Gn9_bUq ... e=youtu.be
Мајка ми. Јас и викам абе како е можно толку да се здебелив па не јадам многу? И таа : Aaa ПОЕДУЕШ СИ ТИ, ЈА КД ВИКАМ ДОСТА ЕДЕ ТИ НЕЕ .
Трпе: Мори Трпано, доста гледаш емисии за готвење, се ти е џабе, ниедно јадење не го погоди! Трпана: И ја како тебе со порничите!
Сама себе си се насмеав.. Ставав вода во фрижидер,да си направам ледчиња Се развреднив нешто по кујната.. и ги собрав тањирите што се исушиле да ги ставам на место.. се замислив нешто и фрижидерот го отворив за да ги ставам тањирите..за малку да ги оставам да ги ладам.. ама се освестив на време си се изнасмеав сама на себе..среќа мајка ми не ме виде,ке ме направи ненормална хахаа