http://www.youtube.com/watch?v=81NeQJWGYJY Oвие две душички.. од сега кога сум нервозна ќе ги пуштам нив.. и секое утро.. за да ми почне денот..
Кога еден комшија на е-меил ми испратил снимка Најстарата од тетките ми влегуваат кај нас во дворо и хаската пуштена и овааа почнува со едно гранче да мааа по неа а хаската ништо не и праве и хаската станува и оваа почнува да бега по улуцата хаската по неа ја фака точно у центаро и и го кине фустано и на гаки у сред центар лелеле цркнав денес од смееење кога ке си отидам комшијата сладолет ке го частам.
Ме насмеа сетра ми едвај чекала да оди во Петок на школото да и дадат упат за 4 одделение зајдов кога слушнав девојчето мислеше ваљда на свидетелството
Денес ме насмеа следново: Нели во песната на Бобан Рајович - Усне боје вина, се пее „Gdje bas mene crnog nadje...“, а јас го пеев „Је*аш мене црно граџен...“ Умрев!
Оф,леле сеуште неможам да се соземам...му ги читав мислењата на ебачот Геновезе (безвезе) и ме интересира каква е таа пи*ка како кормушка?