Праиме муабет со другарка ми на ФБ, и и викам овој Мартин Србиноски во спотот Вива Ла Македоноја колку е убав. И она ми вика нееееееееееееееееееееее (со 21423525632632346263 НЕ), и после вика уствари чек, ии ама е убав, леле многу е убав.
http://www.biserko.mk/ http://cdn.biserko.mk/wp-content/upload ... 45x368.jpg Сретнали се магарето и лаво и магарето започнало да се зајажџа сос лаво и му рекол: - Абе лаву, зашчо па ти мора да си цар на животните, зашо па јас да не сам?! - Ех, зашчо, не гледаш ле каква убава грива имам? - Е ако де и јас имам убава грива. Значи и јас мога да сам цар! - Еми да, ама јас имам и ногу гулем кур! Гледе колкав е…. - Та и јас имам гулем кур – извадил го магарето Премерили си куровето и се покажало оти са до сантиметар еднакви. Тогај лаво рекол: - Абе да, ама јас еба ногу д’го! - Еми и јас еба ногу д’го… Накрае лаво предложил: - Добро, ајде да се ебеме еден – друг и кој повече време издржи без да сврши тове е цар на животните! Согласило се магарето, влекли сламка и му се паднало на лаво прв да ебе. Зафанал он, набутал му го на магарето, ебал, ебал, ебал, цели 30 минути и свршил. Дошло на ред магарето. Набутал го на лаво до крај. Поминали 20 минути и лаво си рекол ф себе: - Абе, нешчо ногу време помина тове има шанси да ме заебе. Чеке јас да се потсета шо ми прави лавицата додека се ебеме. Аха, она ме апе по врато, това пали ногу… Завртел се и зафанал да го апе по врато, нежно… На магарето му станало убаво и ошче поздраво му го набил. Поминали 25 минути а магарето никак да сврши. Лаво па се потсетил на триковето на лавицата ка му грепка ташаците сос ноктите додека ебе… Почнал да прави тека и на магарето, а магарето зачурело од чеф и уше толку поубаво му станало. Станали 28 минути и лаво вече почнал ептен да се загрижува. Па се замислил за лавицата и се потсетил оти најгулем чеф му се прави куга лавицата прави осмици сос газо… Започнал лаво да прави осмици като ненормален, а магарето одлепило од убавина… и вече на 29 тата минута испразнило се до максимум и му шепнал на ушето на лаво: - Абе, ти не си цар. Ти си Бог! ***************************************************************************** Сите деца фоф класо са се сликали за заедничка слика и професорката ги убедува сите да си земат по една. Деца, размислете, за 20 години куга видите сликата че си викате: - Тове е Соња, она е адвокат сега. - Виш го и Владе каков е бил, а сега е доктур. А од последната клупа еден ученик дофрлува: - Това е професорката, она умре!
Сеста ми ме насмеа со другар и седнале и играат карти (ѕнк) и нешто се поткачија и она ми вика - дадо дадо како треба да се свртени картите со бројките или оратно? и ја и викам - ами незнам зависи која игра ја играте, која ја играте вие? и они ме гледаат и ми викаат - ама си па и ти играме карти
Татко ми само што ме изнасмеаа..... Финтава е што човеков нема абер да прекине да прди! (У суштина па што сакам јас коа вчера грав јадеше ). На секои 5 минути си прди сеа и му викам добро тато прекини да прдиш јас ќе спијам тука ноќеска.... И што ќе ми каже човеков Спојлер Па ми се расипал гзов Е тато цар си