Политички не ми е баш до смеење, а партиски не сум обоена. Твоите фустрации лечи си ги во штаб, а не на форумов
So zboruvas ziti se treba da se obois pa da bidis albanec ili makedonec odi lecise ti jas ne zivejam vo mk pa da se lecam vo parti bas me briga so sakate pravete eden den ke zazalite
Баба ми-Седиме денес така дома и правевме муабет за хороскоп нешто.И и викам јас : Бабо абе шо си во хороскоп ти? и таа: Ми вика УТ-Aбе се пресмејв како го кажа тоа и фацата што ја напрае хахаххха
Оф, леле.. Не ме праќај жити све на лечење, ќе ме умрат пред време. Инаку кај со оваа писменост, кај со овој правопис?! Ни точка, ни запирка.. Оф, мори мајкооо
"Nepoznata devojka na stanici me je pitala da pošalje poruku drugarici da kasni jer se njen telefon ispraznio. Nakon 3 sata vidim da je sebi na fejsu poslala 'ćao lepotice' s mog profila."
Ме насмеа а во исто време ме натажи радоста со која ја примија веста пензионерите дека сега ќе имаат гага возење секој ден. И, ај сега оди качи се во автобус да те видам. Него нека дувне едно ветерче да расчисти малку инаку тешко ни се пишува.