Што ве насмеа денес?

Дискусија во 'Насмевка' започната од Ket.Rin, 11 ноември 2011.

1. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.468
    На karmenka и AnaKarenina им се допаѓа ова.
  2. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.301
    Возиии јас сум колега !!!

Прикачени фајлови:

• demo (48).jpg
      demo (48).jpg
      Големина на фајлот:
      40,6 KB
      Прегледи:
      212
  3. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    едно мало кученце надвор :D :D :D душичка е убава

4. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.629
    Допаѓања:
    2.473
    Што научивме од американските филмови?
    -Кашлањето е знак за смртоносна болест.
    -Детективот може да го реши случајот само ако е суспендиран од должност.
    -Ајфеловата кула може да се види од секој прозорец во Париз.
    -Еден човек кој пука во дваесет луѓе има поголеми шанси да ги убие отколку дваесетте луѓе кои пукаат во едниот човек.
    -Секое утро мајките подготвуваат јајца, сланина и колачи за своите сопрузи и деца, иако овие никогаш немаат време да ги изедат.
    -На полицајците секогаш им се доделуваат партнери кои се нивна целосна спротивност.
    -Колку повеќе се мразат мажот и жената толку е поголема веројатноста дека ќе се заљубат.
    -Кога ќе се соочите со злобен меѓународен терорист, сарказмот и духовитоста се вашето најдобро оружје.
    -Кога ќе плаќате такси, не морате да погледнете во паричникот додека ја вадите банкнотата – само ќе зграпчите една и ќе му ја дадете. Тоа секогаш ќе биде точниот износ на цената за превозот.
    -Ако престојуваат во опседната куќа, жените треба во најоскудна облека да го истражат секој необичен звук.
    -Ако видите големо стакло, некој набрзо ќе биде фрлен низ него.
    -Кога се вози кола, сосем вообичаено е да не се гледа на патот туку кон личноста која седи покрај вас или зад вас.
    -ТВ дневните вести обично содржат приказна која лично ќе ве погоди токму во тој миг.
    -Електричната ограда доволно силна да убие диносаурус нема да предизвика трајни последици кај осумгодишното дете.
    -За време на сите полициски истраги барем еднаш ќе биде потребно да се посети стриптиз-барот.
    -Секогаш е можно да се паркирате пред зградата која ја посетувате.
    -Во Мексико е модерно да се облекуваш како каубоец и така да излегуваш во град.

:rofl: :rofl: :rofl:

На FortuneTeller.xD и Stoimenovska им се допаѓа ова.
  5. spellbound

spellbound Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2010
    Пораки:
    916
    Допаѓања:
    1.483
    Naming your son 'gurt' so everyone who knows him, would be like 'yo gurt'.

На anabel-a му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.172
    :D :D :D

На Alesii му/ѝ се допаѓа ова.
  7. simon4etooo

simon4etooo Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    371
    Допаѓања:
    186
  8. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.006
    Мајка ми и нејзините бисери :lol:

Гледа спортски вести и ми вика: Абе што му е на овој? Зошто вика дека сме изгубиле синоќа кошарка?
    - Па изгубивме бе мамо, дома си одиме. Со 10 не водеа.
    А она: Како ма со 10 не воделе, 56:54 за нас беше.
    - Ееее, беше, беше. И 37:17 за нас беше.

Она си заспала на сред натпревар и се разбудила убедена дека сме победиле и одиме понатаму :D :D

На Alesii, stefigirl и anabel-a им се допаѓа ова.
  9. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.150
    Сакам да се соблечеш гола,сакам да те нервирам, да неможеш да спиеш заради мене, да мислиш дали ќе те гризнам или не, да го пипкаш твоето тело везден .. П.С. Твојот комарец :lol: :lol: :lol:

10. Witchy-style

Witchy-style Популарен член

Се зачлени на:
    30 јуни 2012
    Пораки:
    711
    Допаѓања:
    4.220
    Другарките со нивните ,,откачени,, предлози за лудување,,хехе :D

11. tweety26

tweety26 Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    2.279
    Сестра ми околу 4 часот утринава.Јас мислам таа цврсто спие никој не мрда се тишина и туку наеднаш слушам...Рататататататаууу :rofl: :D :rofl: почна така да вика.Пола саат без престан сум се смеела.Девојчето може си сонувало како игра кантер. :D :rofl:

На stefigirl му/ѝ се допаѓа ова.
  12. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.150
    Статусите што ги прочитав на фб :lol:
    Тарзан и тарзаница играле брканица ,Тарзаница се сопна Тарзан и го опна :lol: :rofl: :lol:
    Абе каква кола коњ му е мајката ,не се плаќа регистација,не е потребна возачка дозвола,можеш и пијан да возиш ,нема 80 денара литро бензин ...за тие пари ќе му купам вреќа трици ќе се утепа од јадење . :lol: :rofl: :lol:

13. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    хахахах мојата сестра јас сум ја гушкала мислејќи дека е внуками а она кажува дека таа била(додека сме спиеле) :D :D :D

14. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.172
    Татко ми, сакаше на мајка ми да и каже во стилот на Караман, од Зет Дома Зет:
    - Аааа Фериде, Фериде.
    И он наместо Фериде:
    - Аааа Ферхунде, Ферхунде.

Се гледа како му идат имиња..

А пред тоа, ми беше топло во детска, и се префрлив во дневна да спијам. И он ми доаѓа со дигитрон:
    - На ти, те бара Марија*.
    - Марија* е другарка на сестра ми, не на мене. Иди дај и го телефонот на сестра ми.
    И после кога видов дека е дигитрон. ]:)

А вчера, сестра ми, и дечко и, нон стоп се караа. Кој од кој поголем инат. И јас си ги крстив Стариот Прч и Вештерката. Им се згазив од смеење. :D Сестра ми уште ја викам Вештерка, ама за него малце сега глупо ми е уште така. :wasntme:

На Alesii и stefigirl им се допаѓа ова.
  15. dolly.doll

dolly.doll Популарен член

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    594
    Допаѓања:
    505
    Вашите татковци и мајковци :rofl:

16. bluegirl7

bluegirl7 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    754
    Допаѓања:
    931
    Другарката: Јас нејадам тврди бомбони :D
    а има ли меки бомбони :^)

На Lady17 и Stoimenovska им се допаѓа ова.
  17. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498
  18. DebbieLegg

DebbieLegg Популарен член

Се зачлени на:
    3 мај 2012
    Пораки:
    356
    Допаѓања:
    361
    Мама и тате сношчи си седеаше фоф дневната соба и нешчо си правеаше муабет. Ама одеднаш тате стана и угаси светлото, па започнаа да се цаливаа. Мисла оти и се слоши на мама и тате фана нак’ца раката под блузата на мама да види дали и чука срцето, баш тека като и доктуро шо прави куга идеме на амболантата. Ама тате нешчо като да не може да го најде срцето од прва, па гмечи, стиска нешчо под блузата повече време.

Јас мисла оти на мама од това и стана ошче полошо оти зафана ногу тешко да диша и не можеше вече да седи па си прилегна на каучо. И мама тогава рече оти е добила температура и фана и соблече блузата, а и тате изгледа од неа доби и он фана ја соблече и прилегна до неа. И раскопча дучане… и ка раскопча дучане тате дури тогај сванах од дека е излазила таа температура.

Од дучане на тате излегна еден гулееем црвјак, ама ногу гулем и страшен. Јас видех ка излегна и се исправи като војник… такова нешчо ф Берово не бех видел. Мош да беше гулема најмалку 20 сантима. Куга мама го виде црвјако ногу се уплаши. Ококори очите и распецна устата. Зафанаа да се дават сос црвјако… мале да те еба ф дебелие црвјак, цела уста и нап’ни! Мама искаше да го удави црвјако или да му исцица крвта мош… после зафана да го гриза за врато. Наеднаш мама пушчи таков гаргарлив глас и го пушчи црвјако, изгледа црвјако ја улапал на јазико. И тате тогај извади од џебо нешчо такво като капа и го натакна на црвјако, мош за да не апе вече и да не гриза. Мама тогава легна на грбо и рашири нозете, а тате врз неа… искааше изгледа да го згмечат црвјако измеџу.

Ама црвјако ногу силен мамаму дееба. И мама и тате стенкааше од мака дури, страшно беше. Ногу силно се бореаше, за малку и каучо че се скршеше. По некое време борба се смирија… изгледа црвјако да беше готов оти ка го видех поврна и висеше като да беше несвесен. Мама и тате беа ногу уморни , ама продужија да се цаливаа, изгледа од радос оти победија. И одеднаш ШОК! Црвјако не е бил умрел, рипна горе и зафана па да се бори. И това неколку пати се понови се додека мама не седна на него … зафан озгоре да го к’ца. К’ца го к’ца… незнам ни јас колку… и на крае конечно умре тове меретија… ама ногу чотек падна таа вечер, малиии, ебати борбата! Фана го тате за ушите црвјако и го однесе фоф WC-то.

Сите викаа оти мачката има девет живота… ама јас ви кажувам оти тове црвјак имаше неколку живота повече од мачката!!!

На Lepaaa, sadangel и MSkorpionka им се допаѓа ова.
  19. dolly.doll

dolly.doll Популарен член

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    594
    Допаѓања:
    505

Само гумени бонбони :*

20. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на: