Она кога другар ти ќе ти шепне нешто и ќе ти рече не се врти...а вие двајца во истата секунда се заѕверивте Момци,момци не зјапајте мажени жени
Се, се, се ама кога ќе видам некоја реалност по фб... неможам да издржам а да не пукнам од смеа... Среќавам на почетна едно типче што пишал некој статус, арно ама тој посмешен е и од статусот. Седнат на колена во детски базен а тој возрасен згора на се слаб слаб што ми се виде како да е без нозе поточно до колена помислив дека му се како прекратени, тоа е тоа што ме намами да ја отворам сликата и да видам - коо гледам свиткани колената му биле а бидејќи премногу слаби нозете не се познаваше дека му се така свиткани.. Абе луѓе кога сум прснала да се смеам како будала... Сеуште неможам да се соземам,толку што изгледа целосен смешно Згора на се иако возрасен ко комарец изгледаше во детскиот базен како да е среде океан како мува хахахаххахахаахх
http://mojo.mk/article/ushte-24-naslovi-za-doagjanjeto-na-real-i-manchest @DAngel Анхелита, ова денес е уште појако Не бе стварно нема чоек у Македонијава со појака смисла за хумор, ми го прави денот секогаш