Преземено "Poštovani... u vezi ove korone, pitanje jedno. Naime, kako su stariji ukućani najugroženiji, a ujedno i najdosadniji, mi ostali ukućani smo vijećali i donijeli zaključak kako je najsigurnije našu babu lancima vezati... i to u podrumu. Baba se opirala, no kako je stric trenirao boks, baba je savladana i smještena u podrum. E sad, baba je već tri dana u podrumu... čujemo je gdje reži... pičkara... prijeti da će nas sve odrobijati čim lanci puknu, citiram ju "Krvi ću vam se napiti rode izdajnički!". Sinoć sam joj nosio večeru. Babu hranimo na grablje. Nataknemo kobasica na grablje pa pružimo grablje da ona skine kobasice... ali ona se ne ponaša normalno, vidio sam ju kako skutrena zvecka sa 3 prazne boce koje je nabila na prste jedne ruke... zvecka bocama, krvavih očiju gleda u mene i viče "Šuuuupciiii, dođite da se igramooo!"... i samo to ponavlja. Stric govori da ju je jutros ulovio kako radi trbušnjake i ljubi sliku pokojnog dide, iz novčanika. Nas je strašno strah. Strah nas je kad ovaj virus prođe i pustimo babu s lanca. Na kraju će ona biti zdrava a mi pokojni, jer kao što rekoh, prijeti da će nas odrobijat. Tek sad shvaćamo riječi pokojnog dide na samrti, kad je rekao "Bogu fala da odlazim a vi ako imate imalo pameti, ovu moju aždaju ćete zadaviti na spavanju!"... a mislili smo da dida bunca od previše bunike, pardon, morfija. Imate kakav savjet? Dal da pucamo u nju dok je još pod lancima ili što? Dajte neki odgovor molim vas. Hvala
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=136652160691929&id=100030414360699 Проплакав Dimelo en tono militar