Барав торта за мојот роденден, со мајка ми, на интернет. Дечки, ЦРКНАВ! Мајка ми, ми читаше на глас. Така да, препорачливо е читање на глас. Солзи ми потекоа! Болки во стомакот огромни, легнав на земја. Сега ги читам, и не ми се смешни. Незнам, можеби се смеев, дека јас и мајка ми, сме комбинација снова, кога ќе прочитаме нешто смешно.
Децата кои седат на предното седиште во автомобилот можат да направат инциденти. Инцидентите на задното седиште можат да направат деца.
Доаѓа директорот на фирмичево и ми вика ,, Славица ај дојди види зошто нејќе да ми отвори на Јаохоо.. појдов и си мислам ,,што кажа бре човекот,, (сакал да каже дека мејлот на Yahoo нејќе да му се отвори )...епа тоа ти е, диплома во џеб од основно и директорска позиција - није ни прв ни последен
Почнав сама да си се смеам. Ми помина низ главата слика од тоа кога паднав по скалите на факултет. Среќа па немаше многу луѓе,само двајца хахахахахах.Така е кога многу сакам да зборувам и објаснувам а да не гледам како одам по скалите.
Пробувам фустан size M и го облеков некако, но за соблекуванје НИКАКО едвај со другарка ми некако го извлечивме
Бисерите на турбофолкот! Извадени стихови од турофолк песни, страва - Lazes kao pas, gledas me ko zver, stvarno nije fer. - Sve, sve, sve, sve ces da mi das,al ja necu s tobom jer si mafijas. - Daj zagrli me, daj daj daj, vodoravno a i uspravnooooo - Ajde Jelo smrci belo,pa nek vidi celo selo. - Plitak potok, a voda duboka?????? - Mala lezi tuku mitraljezi, ja cu na te, ne boj se granate! - Ocu kuci da te vodim,ali ja sam izbjeglica nemam kuce, boze boze zar ja trazim nemoguce… - Vetar duva kisa sipi a pod nama krevet skripi. - Zbog nje su me zvali papak… ja to nisam znaoooo - Jel te peku u daljini moje suze na haljini? - Skocit cu sa sedmoga sprata, rodila mi zena a ja nisam tata.
ааааааааахахахах трет ден ко дебил уште се смеам http://media.tumblr.com/tumblr_m9hzxewyP11rrfssd.gif аахахахах хари :'D
Брат ми ... Мајка ми оди да смени вода на бамбусот и барат ми не мој да ставиш кисела вода, јас се смеам и викам и сто ќе се случи ако стави кисела вода брат ми е ПА КЕ ПОЧНЕ ДА Ж*РИ*А
се договоривме со другарка ми да одиме на кафе кај друга другарка.... јас требаше да се качам на автобус да и звонам неа за да излези да се качи од нејзина постојка и заедно да одиме...кога наближивме кај нејзина постојка ја гледам дека е на 30 метри од постојката а немаше никој за слегување и качување на таа постојка... ја гледам јас од автобусот и почнувам да и мавкам автобустот си продолжува да вози... ми се јавува другарка ми... мори будала една оти не му рече да застани на автобусот.... и така таа си идеше пешки до кај другарка ми...