Една другарка.Ја прашувам Убава сум? А она: Добра си не си убава... И после: Ааа убава си сакав да речам. И јас со мојава реченица:Не ми ги пипај наочариве скинати ми се...
Одговорите на тестот од школскиот. -Кога е создадена првата словенска азбука? 19 век, во времето на Тито. -Кои први почнале да преведуваат книги на црковно словенски јазик? Океш и Караман. -Кои народи први зборувале на словенски јазик? Мемик Ефенди. + беше потпишан: Никола Груевски - Баклаваџиоглу.
Во весник се појавила необична благодарница: „ Јас сум вечно благодарен и и го должам животот на Јелена Карлеуша. Бев во кома две години додека една медицинска сестра ни пушти нејзина песна на радиото во мојата соба. Логично, морав да се разбудам и да го исклучам радиото
Спојлер ne mozham da ne ja spodelam lichnosa koje e TOP pevac http://www.youtube.com/watch?v=ZYCRYD6e ... ure=relmfu
Тој се ожени за да не мора повеќе да мие садови и да пере, овој другиот пак баш заради тоа се разведе ))
Статус нa Deryl на твитер: "na faksu, profesorka italijanskog traži da joj kažemo neki glagol koji završava na ERE.... kaže jedan car BAJADERE "
Студент им пишува на своите родители ... Ве нема подолго време да ми се јавите , пратете ми 100 евра да знам дека сте добро !!! ))
Се превртуем од кај ја вадат инспирацијата за групиве господе vika deka ima dobieno i ja boli stomak , a sirota ona od gravot i se prdi i se place ...