За сите што ја имаат фукнато главата во двокатните автоси. Си се смеам, сама на себе. Никако да научам. Во еден ден, еднаш ако не се „фукнам“, и да седнам на место, не ми тргнува денот. Ко федер сум. Ринге-диге.
Си била некоја вдовица и правела колач за да му носи ред на маж и. И одејќи кон гробиштата колачот и паднал. Кога жената стигнала на гроот на маж и почнала да зборува плачејки: - Убав беше Иванее! Од другата страна попот ја слушнал како плаче и ја тешел: - Не плачи ќерко ќе си најдеш поубав. Жената уште посилно заплакала и рекла: - Сладок бешее Иванеее! Попот повторно ја теши: - Не плачи ќерко ќе си најдеш друг. Жената повторно заплака и рече: - Со три јајца беше Иванеееееее! Попот се подзамислил и и рекол: - Е сега плачи ,таков нема да најдeш!
Da li si Masko ili Zensko? Pogledaj dole........... . . . . ............. . . . . . . . . . . . . Ne tuka budalo, kaj tebe dole.
Мажи vs Жени - Кој што кажува?! Работи кои никогаш нема да ги слушнете од жена: Како мислиш, денес ни е годишнина?! Може да не зборуваме вечерва, повеќе би сакала да гледам ТВ Леле, стварно не требало толку голем прстен да купуваш! За мене е повикот? Кажи дека не сум тука Не ми е гајле ако е на распродажба, 300 долари е премногу за фустанот Работи кои нема да ги чуете од маж: Еве, ти управувај со далечинското Антонио Бандерас и Бред Пит?! E тоа мора да се гледа!! Додека сум станат, може да ти донесам нешто? Ајде да разгледаме што има по продавнициве, што има врска ако не бараме ништо Брат, ајде до тоалет! Душо, зошто не разговараме повеќе?
Тоа што не знаев во кој автобус сум се качила...ме изврте а јас збунета се мислев цел пат каде ли ќе ме симне и што ли ќе правам...