ИНСТРУКЦИИ ЗА ЖЕНИ! Никогаш немој да работиш куќна работа. Ниеден маж не водел љубов со својата жена затоа што неговата куќа е безпрекорно чиста. Запомнете вие сте познати поради идиотот кој ве придружува. Немојте да си замислувате дека можете да промените маж, освен ако не е во пелени. Што правите ако вашето момче си замине? Ја затварате вратата! Колку многу мажи, толку многу причини за да не спиете со нив. Ако е можно да испратите маж на месечината, сите мажи треба да бидат испратени таму. Кажете му дека не сте негов тип, дека вие имате пулс за разлика од него. Никогаш не дозволувајте мислите на вашиот маж да талкаат, премногу е мал за да биде оставен сам. Барајте си помлад маж. И онака никогаш не созреваат. Никогаш не се мажи за пари. Ќе треба да го заработиш секој денар. Дефиниција за ерген: Маж кој не успеал да го направи животот мизерен на некоја девојка. Најдобриот начин да натерате машко да направи нешто е да му кажете дека е престар за тоа. Идеата за сериозно врзување кај машко изгледа вака: Ок, ќе преспијам вечерва! Жените спијат со мажи кои, доколку беа жени, немаше да се потрудат ни на ручек да одат со нив. Запомнете, смисла за хумор не значи да кажувате шеги, туку да се смеете на неговите. Ако ве праша дали глумите, одговорете му: Не, само вежбам! Кога ќе ве праша дали ви е прв, одговорете му: Можно е, слични сте!
Mojoт откачен другар Седиме на биологија и овој 1 клупа понапред од мене. И само седам позади и се слуша Мууу , мууууу , мууу - и јас само ваква , и вика, се извинувам наставничке и ваков цел и јас му викам што ти е бе тоа? И ми вика проклетиве од T-mobile ми праќаат пораки, а ми мука крава коа ке ми стигне порака и јас ваква и го глеам после оди напред во друга училна и мења песна за пораки и јас безобразна со другарка ми што седеше до мене поминуваме и она на лево ја на десно уво : Муууу и овој од памет се извади, ние 2 пак -
Татко ми: ____ шо ќе правеш за ручек? Мајка ми: Па у фриждер има малку кекс, ќе го одмрзнам и ќе ставам со тавче ориз. Жената стек сакаше да каже
Кумановски муабети )) - Зборив два гробара: Едн вика - Бреее уморан сам како куче днска сахранувасмо еднога сигурно е бија тежак 150 кила! А друг вика: Абе ќути мене руке ми отпаднава... Днска закопувасмо свекрву на некоју тамо... Па сви толко чукасва руке што морасмо 5 пут да гу вадимо на бис! Закон се кумановци ))
Денеска на македонски проф. ни кажуваше извици оф ах, и другарка ми само ваква ооооооооххххх , и ја прашувам сврши ли??