Gojko Velicanstveni POSTOJI DAVNO ZABORAVLJENA TEORIJA DA MUŠKARCI DOBIJAJU PREZIMENA PO IMENICI KOJA ASOCIRA NA VELIČINU NJIHOVOG PENISA. ZATO SE JA PREZIVAM VELIČANSTVENI, A DŽASTIN PREZIVA BIBER AKO ME RAZUMETE. Ми се допаѓа · · Сподели · 2.0867012 · пред околу еден час · Ау,не го мразам Џастин (не го ни сакам) ама ова ме пресмеа
Наставничката по француски Другар ми : Наставничке,Свит џвака мастика ! Наставничката : И ја џвакам па што !
Како културен дечко и вика на девојката дека оди да моча? Одам да се ракувам со еден господин со кој подоцна ќе те запознаам.
Што ме насмеа..па незнам последниве неколку дена се смеам искрено да ви кажам за се и сешто секоја ситуација ми е смешна кучето се што ке направи јас се кинам од смеење, ,еве сега ќерка ми седи до мене ми суфлира ја пак се смејам со солзи..незнам што ќе да е ова да не е некој вирус за смеење ?????
имитација на животот под сенката на заветниот нож Новата најава за Турската серија на Сител, мене лично ме интересира кој ја смислил мудрава мисла, Латас ли Е не можам ќе си пукнам, вакви филозофи ни во Античка Елада немало
Цацко лелелеле кога и да го гледам скечот се смеам ко нездрава. "Да ви се сер*м и у кисела вода и у се. Воа држава ли е, таква нестабилност, таква несигурност. Па јас вакво нешто немам нигде видено бре. Абре ме фана гледај дрепа ме направија. Ме начекаа онаму тројца мажишта здрави, ко ме заропаа ко ме заропаа, абе решето, да не ви покажувам сеа. Абе лом ме направија, три дена лом. ... Абе дојдов да ви се јавам пак че одам .." http://www.youtube.com/watch?v=AXoS6R_IKXY
Дткач заебава некој ќелав. - Тиии бббе ккколку тттрошиш ззза шшшишање? - Сигурно помалку отколку ти за телефон!
Разговараат двајца во ресторантска кујна: - Слушна, го отпуштија главниот готвач? - Зошто? - Беше ненормален! За цело време додека сечеше . .кромид, се смееше до солзи...)))