(Професорка)Кој друг е отсутен? (Ученик) Горан Пандев (Професорка) Добро друг? (Ученик) Професорке се зезав Горан Пандев е фудбалер (Професорка) Фудбалер,нефудбалер и он во школо треба да иде!
An Arab at the airport: - Name? - Abdul al-Rhazib. - Sex? - Three to five times a week. - No, no... I mean male or female? - Male, female, sometimes camel. - Holy cow! - Yes, cow, sheep, animals in general. - But isn't that hostile? - Horse style, doggy style, any style! - Oh dear! No, no! Deer run too fast !
Настината сум. Го земав топломерот, и и` викам на мајка ми: - Колку време треба да го држам? 10 минути? - Па да, после 10 саат, доаѓа евтина струја. - Ама не, не. За топломерот ти зборам. - А, епа протреси го малце, колку да се смали црвената линија. - Абе. Колку време треба топломеров под мишка? 10 минути? - Ааа, не, не. 5 минути. Се разбравме.
Ептен слатко се изнасмеав од темата"Најлоши особини на хороскопските знаци" кога прочитав за водолија како мој знак си помислив зар ова е за мене"хмм " но затоа ја обожавам да ја читкам некогаш знае да ме насмее,некогаш да ме подзамисли сепак тоа е слатката Julie77 Dzingirlaka Dzikica ме насмеа со нејзиното мислење каде ме забележала таа напишала"во СП секогаш испраќа храна некому" леле дури сега се смеам па тоа е од учтивост миличка
Ќерката - Мамо, мамо...Kирe ми го покажа курето!!! Мајката - Како не му е срам!!! Ќерката - Како кикиритка му е.... Мајката низ насмевка - Толку малецко?!?!? Ќерката - Не, толку солено!!!
Сестрите мои Поголемата и вика на помалата: Леле имаш влакно на косата Помалата: Леле каде?! Уште се смеам.
Жена го тепа мажот, тој се сокрил под маса-Излегувај од таму пизда ти материна! Мажот: Јас сум газда на оваа кука,ќе се кријам кај што сакам!
http://www.youtube.com/watch?v=tP3XpBOT ... r_embedded ме воодушеви,прво со нејзиниот МОЌЕН глас,а потоа со нејзината појава
Добро, незнам што Ви е толку смешно, кога ја гледате девојката? Да немаш проблеми случајно со очите па да не видиш дека има проблеми девојката, или ти не си видела до сега такви деца? Не заборавај дека кругот се врти, и ти можеш некој ден таква да станеш.
i se zali Kumanovka na drugarka i: - ke go ostavu ovaj moj - zasto bre? pije? - ma ne - bije te? - ma neee - kurva se? - ma tretira me ko kuce - kako bre ko kuche? - pa trazi da sum mu verna!