Не сакате да бидете сами, постои решение. Јас ќе глумам за вас момче. Цената е ваква: Прошетка чини 200ден, држење за раце 250ден, пет бакнежи и насмевка 350ден, држење за задник 100 ден, еден лајк на фејсбук 150ден, една заедничка фотографија 100ден, официјална врска на фејсбук 500ден, ручек со родителите 3000ден, јавно бламирање (на пр. на зграда да напишам дека те сакам 2000ден. Ве очекувам. оваа го прочитав денес на еден оглас..се искинав од смеење лугееееееее...хахахахахаха
еден дечко успеа дури три пати да ми искраде и тоа од срце насмевка што е реткост кај мене-обично сум многу озбилна позз за Мартинчо!
„Живеј го секој ден како да ти е последен.“ Ако го правевме тоа ќе бидевме шворц, без работа и во затвор.
Kерка ми денес,кога ке кажи нешто измешано македонско\англиски Cи играше и падна,дојде и ми вели Mама,I broke my ноџе Cе покакала и ми доага со натажена фаца I cant fix my каки
Џастин Бибер и Селена Гомез раскинале. Сигурно на девојчето му е скршено срцето. А 100% и Селена е многу тажна...
Со една другарка одевме во продавница,и пробуваме да ја отвориме вратата,не сака Оно требало влечи,а ние туркаме
Ааахахах можам да им ги замислам ... од љубовен на хорор филм се префрлиле... Аааа ќе пукнам и сестра и' ja издаде за дечкото и брат и' за девојката...душа ми го продолжи животот
Е оваа видео, ама ќе кажам не е нешто ептен зрело ама сигурно е барем +16 http://www.cracked.com/video_18495_5-re ... -ever.html