Студент доби 0 бодови, а не погреши ништо. 1. Во која битка загина Наполеон? - Во неговата последна битка. 2.Каде беше потпишана Декларацијата за независност? - Најдолу. 3. Која е главната причина за развод? - Бракот. 4. Што не треба да изедеш за доручек? - Ручекот и вечерата. 5. Што изгледа како половина од јаболко? - Неговата друга половина. 6. Како може еден маж да помине осум дена без да спие? - Нормално... ќе спие навечер. 7. Како можеш да подигнеш слон со една рака? - Каде ќе најдеш слон со една рака? 8. Доколку во едната рака имаш три јаболка и четири портокали, а во другата четири јаболка и три портокали, што би имал? - Огромни раце. 9. Ако на осум мажи му се потребни десет часа за да изградат еден ѕид, колку време му е потребно на четири мажи за да го изградат? - 0. Ѕидот е веќе изграден. 10. Како можеш да фрлиш јајце на подот без да го скршиш? - Како сакаш, тешко е да го скршиш подот со јајце.
кога бев да прашам што ми е потребно за да си извадам бугарски пасош(за работа во англија) и дали можам да извадам, не ми дозволија да влезам во амбасадата, туку комунициравме со едната од вработените на бугарски и ми рече кого трсате(кого барате) а после чуварот ме советуваше каде се наога конзулатот за пасоши и ми рече да казам дека сакам да станам бугарка и затоа сакам да си извадам бугарски пасош (ако им спомнеш работа во странство нема да поминеш) една песна што е ... луд сум по тебе, ако он те врега , ке му скинам вега, луд сум по тебе...на радио
Студент доби 0 бодови, а не погреши ништо! 1. Во која битка загина Наполеон? - Во неговата последна битка. 2.Каде беше потпишана Декларацијата за независност? - Најдолу. 3. Која е главната причина за развод? - Бракот. 4. Што не треба да изедеш за доручек? - Ручекот и вечерата. 5. Што изгледа како половина од јаболко? - Неговата друга половина. 6. Како може еден маж да помине осум дена без да спие? - Нормално... ќе спие навечер. 7. Како можеш да подигнеш слон со една рака? - Каде ќе најдеш слон со една рака? 8. Доколку во едната рака имаш три јаболка и четири портокали, а во другата четири јаболка и три портокали, што би имал? - Огромни раце. 9. Ако на осум мажи му се потребни десет часа за да изградат еден ѕид, колку време му е потребно на четири мажи за да го изградат? - 0. Ѕидот е веќе изграден. 10. Како можеш да фрлиш јајце на подот без да го скршиш? - Како сакаш, тешко е да го скршиш подот со јајце
Гледав вести на сител.. Имаше еден, на полоштадот, и кажуваше колку имало луѓе пред неколку часа, како плоштадот бил полн.. Ама цело време се тресеше.. и водителот од вести го прашува: Се тресеш дека ти е ладно, или уште те дрма ова од ракометот.. И овој незнам што одговори, ама кога почна да рипа...
30.12.2011 - "Вистинската љубов не постои сите машки се кретени !" 01.01.2011 - In relationship with некој сељак - маЧееее те сакаммммм , ти си единствениот кому би ја држела главата кога ќе повраќа бубрегу мој , месечино моја
Келнерот во дискотеката т.е. мојта глупавост и брзоплетост Довага келнерот на шанк и ми вели: девојче кажи што ке порачате со другарката ? му велам јас :Две сечени вотки. и си вадам пари чекам пијачка, кога гледам тој става две пива пред нас и ги отвара. И јас така избрзав и му викам :извини дечко ние сечени вотки побаравме не пиво и тој се смее и вика :знам, знам пивата се за дечкото до тебе. И јас си бев охх отвори се земјо голтни ме, а келнерот таков сладок ми намигнува и вика: се случува грешка, повели вотката уживај и потоа на минување низ дискотеката ми вика: да не треба пивце и се смешка Абе сама на себе си се изнасмејав не за друго пред некоја година ми беше симпатија тој.
Сестра ми е на гости, и си пишуваме на чет.. Сестра ми: leleee me zgadi cccc Јас: да не јадеше? Сестра ми: a ne ne samo makaroni Јас: сега јадеше, или не јадеше? х) Сестра ми: preeska ama Јас: аааа ок Се работи за брзина у куцање, ама јас се пресмеав.
Зошто кога игра Македонија подот се брише многу често???? -Бидејки Кире е 70% вода. Оглас: Слатка, згодна плавуша со плата од 10.000 евра, куќа со базен и стан во Лондон, не бара ништо - само се фали.