Моментот ми го прераскажа татко ми! Баба ми и тетка ми живеат заедно на спратот под нас. Татко ми се симнал доле да види што прават и додека си седел во дневна со баба ми заѕвонел телефонот. Тетка ми тогаш била во својата соба и од таму кренала слушалка. Во меѓу време баба ми пак кренала од дневна и шпиунски го слушала целиот муабет. :geek: На телефон била сестрата на баба ми и сигурно 5-6 минути си разговарале со тетка ми.. Баба ми слушала, молчела и се чудела. По 5-6 минути срце јуначко не можело да издржи па искоментирала: "Е арно, убав муабет си направивте, а кој разговара со сестра ми на телефон да ми кажете???" Гласот на сестра и го познала, а на ќерка и не.. Кој знае што си мислела додека им го слушала муабетот?! Штета што не бев сведок на целата ситуација зошто ваквите случувања со баба ми жално е да се пропуштат.
neka bog sa nebesa kupi tebi mercedesa i pozeli hrista neka bude dizel trista, jer mecka je uvek u modi, mil bozji hristos se rodi Има прслуци од типот на чипс, го отвараш и пола празен Дефинитивно....
Со малиот бевме на шопинг. Влеваме во дуќанов и јас трчаница накај една ташна и туку ја пофаќам. Он ме прашува: колку кошта. Јас кажав една сума . И он: јас стварно мислам дека имаш доволно ташни.
Хахаха Мене денес ме насмеа професорката по македонски јазик и литература зборевме нешто за правоговор и видови на говор и таа кажуваше на пример ако правилно е Ром некој ке рече црнец или шо знам таму кажуваше.. а ја Си мислам у себе Циган Нигер... И умирам од смеа на часот (Не дескриминирам али Смешно е ) Хахха xD
сакам да сум хакер, да ти го хакнам срцето, да ти нанесам вирус, и кога ќе те форматираат да цркнеш ( пи*ка ти матер)
Utre iskacam od bardovci sloboden den imam koj saka da pieme kafe Еј дечки! - На кого бе ти „вљекчки“? Не, не тебе.. - Кој ме ебе? Не, не... ништо! - Шо бе пиштол? Абе, не ти викам ништп, дека во ред е. - Кај тече мед бе?! Добро, кога не сфаќате си одам! - Каде бе оган? Глуп/а си, чао! Што бе, ме викаш на какао? Станувам сабајле, кога гледам 12h. Ми ѕвони Ајфонот, секретарицата ме бара - готово ми било кафенцето Облакам сакич, палам Ферарито, "boss" парфемче на мене и цепам накај фирма... Мора да се работи Влагам внатре, кажувам "Здраво", се врткам 5 мин. и "Чао". Абе газда си е газда !! Не е се во парите има нешто и во златото. ono kad ti bivsi skuplja kurve kao pokemone
http://mojagarderoba.mk/items/obleka/27 ... -pantaloni Цената е најсмешното. Подбро би си купила фармерки за тие пари,ќе ги изнаносам па ќе ги скратам на должина што ми одговара и како јас сакам,ова на ништо не личи. И напишанала намалено,сигурно минатата цена била над 1000 ден.