10 мрзливи правила 1. Koлку подалеку е далечинското од телевизорот, толку повеќе ти се допаѓа она што е на тв. 2. Ако имаш нешто да кажеш повеќе од еднаш, не е вредно да се троши енергија. 3. Ако истуриш вода, остави ја. Ќе се исуши сама. 4. Не го полни телефонот додека не ти преостануваат само 5%. 5. Ако не е на првата страна од пребарувачот она што го бараш - не постои. 6. Стисни Accept пред да ги прочиташ "Terms&Conditions". Не вреди да трошиш време на читање. 7. Ќе ти кажам подоцна... 8. Ако доцниш, не оди... 9. Зошто да го местиш креветот наутро, кога вечер пак ќе го растуриш? 10. Ако ти падне коцка мраз, скриј ја под фрижидерот. Значи како за мене да е пишувано
Драг Дедо Мраз, Јас за Нова Година сакам cамо едно нешто - неa! Бидејќи знам дека е криза, можеш да ја пратиш и без облека.. Ќе разберам...!
Внука ми Јана која има 1 ипол годинка.Се гледа во огледало и си се бацува и одеднаш силно удри и си го повреди носето и почна да го тепа огледалото Многу беше слатко, ми го разубаве денот.
Девојката го прашува момчето: „Сакаш да си поминеме феноменално викендов? Момчето одговара: „Важи сонце се гледаме во понеделник“!
Плавуша наоѓа под елката едно мало кутивче. Го отвора и внатре гледа прстен и ливче на кое пишува: „Ќе се омажиш ли за мене?“ - Душо - извикува таа, - стануваj брзо! Дедо Мраз сака да се ожени за менe
Ме насмеа депилаторката за некој дечко што редовно се депириал,и оваа му рекла да беше малку повисок ќе те земев за черками и овај почнал Имам куќа на три спрата,имам голем двор возам убава кола не ти сум сега барем малку повисок ?
Двајца пријатели разговараат: - Брат, ако дојде крај на светот што ќе правиме? - Е што ќе правиме? Пакуваме куферите и одиме за Германија!
Татко ми Си лежам јас со ком. во раце си чепкам на нет, си иде тато од работа и седнува да јаде со брат ми. И мене ми звони моб. дечко ми и си зборувам со него нешто се смееме воа ноа и како шо лежам осеќам на нозеве на тато му звони моб. односно му вибрира, си ја исклучил музиката и го гледам станува (да го земе) и он иде и ми го зима мојот моб. од рака, мислам WTF и се тегнеме и сфаќа односно приметува дека моб. му дрма кај моите нози и се изгазив од смеа и дечко ми од другата страна го слушам Алооо... ме слушаш ли
Струшки богови и божици: АМАН РЕ – Струшки бог на зачуденоста. АМОР ФАТИ -Струшка божица на кладилниците . АМ ТО Е – Струшки бог на судбината АМОР ТИ СИ? – Струшка божица на сознанието. К'ДЕ РЕ? – Струшки бог на патниците. АМ ЧЕ ГО ЈАЈШ – Струшки бог на војната. ТАШ МАРУН и ШТА – Струшки божества на провинцијата. МЕ УМРЕ – Струшки бог на смеењето. К'К ДА НЕ ПАК – Струшки бог на нихилизмот. СМЕШТАЈ – Богот на летото МАЛУ МОРГЕН – Богот на исполнителноста СЕЈСИ МАДРО – Богот на Разумниот Компромис ШОЕ МОРЕ – Богот на Разбирањето ДАН ТРЕБИТ – Богот на гостопримството
1. Бидејќи на 21 декември е крај на светот, се прогласува за неработен. Ќе се обработува на 10 јануари. 2.Кажете дали сигурно е крај на светот на 21 декември, да знам, да не учам за јануарска сесија за џабе!
Vицот Sине сакаш да ти испржам едно јајце? A ти сакаш да ти испржам една цицка Spoiler Sега неможам да прашам дал сакA пржено јајце