Нешто како од аничка, Еленке , не гледај , ама ја се испонасмеав http://www.youtube.com/watch?v=yOSnT2XKGE8
- Ало радио Тиме ФМ , повелете во програма сте. - Ме слушаат ли сите сега? - Да,да ве слушаат. - А во продавницата ме слушаат ли? - Да,ве слушаат повелете. - Митее не купувај млеко и сирење бабати веќе купила!
Награда за најубаво украсената куќа и двор по повод Новогодишните празници е ОГРОМНА сметка за струја
па у школо ко ненормална (ии дури другарка ми ми подшепна шмизло смири се ке те мислат за ретардирана хихи) дека правеа смешки таму едни забегани хаха после заљубените ми комшии (колку се срцки ) хахах ме умреа :"D
Не е од денес, од пред два дена е муабето, ама денес се сетив и се насмеав.Во петокот одиме јас и татко ми на болница со автобусо шо се возам и едно дете шо учеше со мене основно, сега во друго училиште е се качва, и му вика шоферо -С шо ќе частиш? Тој уште неотворена устата јас викам тулумба потпрена со баклава и боза (како шо има обичај еден професор да кажва како за мајтап).Уште недоречено, шоферо на земја го постелив, после другар ми, па татко ми, па јас почнав да се смеам ко ненормлна.Ама шо има има едно заразно смеење.Ете како малите нешта може да го насмеат чоек
Свекрвата: Не сакам да бидам непристојна,ама малиот воопшто не личи на син ми. Снаата: И јас не сакам да бидам непристојна,ама оваа мојава е пичка, а не фотокопир!