Братучедми малиот. Доаѓа на врата кај мене и пее: - 1,2,3 Сурвааааа И мајками оди на врата му дава како што е адет чоколадо кикирики, и овој и вика - Чино што е денеска, коледе или сурва? Мајками: - Коледе. И тргнува да си оди , се завртува сиротиот несигурен и пак и вика на мајками: - Чино што кажа, што е денес коледе или сурва? Мајками "изреволтирано" - Саботта!! (А јас од страна ја посматрам ситуацијата и се газам)
Глупи ми се ама на овие две неможев !! Ја викале Зоки затоа што ја е*еле само фаци Ја викале Александра затоа што секој можел да и го Накова Не ги можам тинејџериве на фб
http://www.youtube.com/watch?v=1FCdxJ1IZTc девојката во црно од десната страна хахах ме пресмеја хаха
Ako ti se padne parickata za badnik ke imash srekja cela godina, no ako ti se padnam jas... e togash.. ke imash srekja cel zivot
Брат ми.. Седиме на маса да ја кршиме погачата со паричката и се паѓа во мене тој вели:Од кога престанавте да ми ја местите ми се нема погодено.
Сестра ми, кој друг. Си ги ставаше чорапите да и се сушат и јас ја прашувам што ќе јадеме. И таа: Еве нели гледаш дека ги ставам чорапите да се печат. Ја прашувам за едни луѓе: Роднини сме, нели? Таа: Да бе, на исто сонце гаќите си ги сушиме. ццц
Мајка ми (му се обраќа на татко ми) : Ееее, па ти сите јаболчиња ги даде! Лелеее па и сите мандарини!!! Татко ми прави фаца : Пак г-жата : Абе па секоја година ти кажувам! Даваааај измешано и костенчиња и бонбончиња и паричките! Е сега ајде да одиш да докупиш на пазар зошто после кога ќе станат нашиве (за мене и брат ми) не знам што ќе им дадеш! Пак татко ми фаца: Добро ајде ќе одам. Јас, од соба сум се смеела на глас во кревет. И цел ден на сметка на мајка ми, му велам на татко ми : Тууу па ти сите јаболчиња и мандарини ги даде! Ко да биле последните јаболки на светот. И човекот се средуваше да оди до пазар Татушко
детето:Што е бадник тато? таткото:Единствен ден сине кога луѓето се радуваат на толку ситна пара Вистинито е но сепак ме насмеа