при ортодонска оклузија првиот премолар со мезијално инцизијалната рамнина на својот вестибуларен тубер во сопствената централна фисура оклудира со дисталниот, секалниот раб на долниот канин од една страна и со мезијалниот инцизијалната рамнина на долниот премолар од друга страна, и секако дека во полза на отро онклузијата потребно е отсуство на интрадентална папила ...
Си пишам со братучедка има 8 години Она: Шо јадаш? Јас: Отров Она: Ииииииииии, какви апчиња се напи, луда ли си шо ли си Јас: Дијазепам Она: А шо е тоа? Јас: Прашај ја мајка ти .. Она: Шо праваш? Јас: Ништо Она: А добро, си имаш приватност Јас: А ти шо праваш? Она: И јас си имам сега приватност.
[СДК] Сакам да кажам... Писмото што ме пресмеа Од Перица за Дедо Мраз ! Драг Дедо Мраз! Мора да си изненаден што ти пишувам денес, но би сакал да разјасниме некои работи што се случиjа изминатава година и тоа баш од оној ден кога ти го пратив писмото со моите новогодишни желби. Ти пишав дека сакам велосипед, ролерки, MATCH BOX – автодром и Sonny PlayStation. Се растурив од учење цела година, ниеднаш не закаснив на час, па дури и порано доаѓав во школо за да им помагам на другарите околу домашната. Бев најдобар ученик во класот, а освоив 1во место на републичкиот натпревар за “Млади Математичари”. Во цела населба ама баш никој не се однесуваше попристојно од мене, ни мојот постар брат Бојан, ни мајка ми, ни татко ми, па за комшиите да не правам муабет. Одев во црква секоја недела во 11 часот. Дури им помагав на старите баби и дедовци да преминат преку улица, и поради тоа добив благодарница “Најдобар мал полицаец”. Бидеќи од наведеното и најголемата будала може да заклучи дека цела измината година бев примерно дете, сега би сакал тебе драг Дедо Мраз да ти поставам неколку прашања: - Како воопшто после се’ имаш ма*иња под елката да ми оставиш посрано ЈоЈо, лего коцки и боици ? Имаш ли воошто мозок во таа твоја дебела глава? Сакаш да ми кажеш дека цела е*ена година се мачев и трудев за НИШТО? Е*АТИ ПОКЛОНИТЕ! Мене ме зае*а како да ти сум најголем непријател, п*зда ти матер! А на онај педерот Јове од спротива му го донесе најновиот велосипед, иако ги има веќе 3. Немој случајно да се зае*еш, па наредната година да пробаш да се пикнеш низ оџакот на мојата куќа, ќе те тепам како магаре в зелки! Кретену еден брадест, а од еленот твој има колбаси да направам, па ќе мораш да одиш пеш до е*ениот Северен Пол, исто како што и јас пешачам, затоа што не ми донесе велосипед! Носи се у к*рац Дедо Мраз, и само да знаеш дека се памтам. А следната година ќе те нае*ам, педеру еден, дебел и брадест. Со љубов Перица!
Мајками. Не дека се разбира од мода,и комбинациите на телевизор програма фешн тв и манекенките на писта.. Упатува поглед мајками натака,дава зум,и вика - Плаво и жолто, у макпетрол бензинската искачаше?? Изнервирена одозгора,а јас се газам. Spoiler (ќе и направам акаунт на фемина ,под услов активно да пишува во темата "Модни критики" )
Пред мене помина Антонио Милошоски.. и така сред пат незнам што му се деси си ја извади капата од глава (испадна као демек дека мене ме виде и е изваи((мн глупости лупам ама стварно да бевте на мое место ке се згазевте од смеа)
Јас спијам на кревет на кој и тој има спиено... Во младоста живеел во станчево. Абе се познати испаѓаат од тука, министри, форумџики на годината , имало и уште некој таков, фејмос, ама не и текнува на цимерката кој... таква е мајата во станов, тоа е тоа.