Татко ми. Гледа ракомет. Германија-Франција. - Леле, све црнци во Германија. - Каде? - Све црнци во Франција. - Каде има црнци сега, Германија или Франција? - Све Германци во Франција. Не. Французи во Германија. Црнци, црнци.
па и не е баш денес оддамна е хаха една другарка ми се јавува ми вика еј кај си ма викам дома абе знаш си купив тел целиот е на тач и јас сум на тач и јас и викам оо честито ама ти штом си на тач не е на арно ко ке те допрат на каиш ке ти паднат панталоните па ко ке те допрат на колено ке ти се рашират нозете и натаму не е баш добро да си целата на тач и таа се налути а јас и една друга другарка се згазивме од смеење
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... MTmVWPMJc#! леле се пресмеав еј. Солзи ми течат. Злато малечко
Другарака ми зимавме песна и наствничката прашува кој ја уништил змијата и другарка ми -Димо физичко (наставнико по физичко)... се згазивме од смеење....
Статусов: "Жените секогаш ја гледаат внатрешната убавина: кожни седишта,аудио опрема,клима,махагон.."