Болдот бе Кај ти текна бре? Ама во целост се согласувам со твоите мислења на темава. А па и донекаде со тоа на Ердоган искрено кога ќе подразмислам малку...
Татко ми. - Друг пат, да си ја чешлаш косата во тоалет, а не во ходник. Прееска кога чистев со правосмукалка, купишта влакна видов. Или ако сакаш, ќе ти ја скратам косата, ќе ти ја напраам мини сукња.
Само што дојдов од на училиште и си ставив грав да ми се топли во микро и зедов почнав да се вртам во круг(па ми се одеше во вц бре) и иде мајками и ми вика ја емитираш ? и јас таква цела завртена и викам а ?кого? пајнцана ми вика првин и се опулив вака и после кога фативме двете да се смееме лида женичка
Разговараат две пријателки: – Зошто се разведовте со сопругот? – Поради религиозни разлики. – Како тоа? – Па така, тој мислеше дека е Господ, а јас не. (баш така ) http://www.youtube.com/watch?v=_Z_y3y5yqDQ http://www.youtube.com/watch?v=9vRJ8XMIL4w
Татко ми вечерва. Ми се жалеше нешто го болело и кога ми рече јајниците ме болат, неможев да издржам повеќе замалев од смеење па уште му враќам сигурно од матката ќе да е
Pазговараат двајца пријатели: - а бе дадов oглас дека барам жена! - и што се случи. - ми се јавија стотина мажи и ми велеа: „те молам, земи ја мојата“!
Највише ми се праи ќејф коа ќе видам млади како идат за озбилно. Замисли ги бе батка у парк.. Он, она и куче. Он нешо седнал, ја љуби у увце, она нешо жвака вуница оние од шеќер, а кучево нема појма шо е работава. Абе да ти е милина да ги гледаш…“ -Тошо Малерот )
Имала некоја баба папагал за време на втората светска војна. Папагалот постојано викал “Смрт за Хитлер“. Фашистите биле кај бабата во куќата и папагалот рекол: - Смрт за Хитлер. Тогаш војниците и се развикале на бабата и и рекле дека ќе дојдат пак и ако повторно го изговори тоа тие ќе ја убијаат и неа и папагалот. Бабата заминала кај попот и му ја кажала својата мака, а попот и рекол да го земи неговиот папагал. Кога повторно дошле војниците папагалот молчел. Еден од фашистите за да го испровоцира рекол: - Смрт за Хитлер. На тоа папагалот одговорил: - Нека бог ги слушне молитвите твои, сине мој.