Денеска ме насмеа брат ми.Денес му е роденден и мајка му ја подава тортата да јаде и само си вика ,,ајде на ХХХ да му е срќен роденден и најубаво но неговиот живот'' не пресмеа
Вицов дефинитивно. Момата води дечкото дома, одат ф спалната и она му предлага да пробаа 69-ка. - 69-ка ? Кој ти курац е това? – Пита зачудено дечкото. Момата сфата оти дечко и не е толку искусен фоф сексо па му вика: - Јас че става главата меџу твојте нозе, а ти меџу мојте. Важи? Дечкото ошче неискусен ама согласува се да не расипе моменто. Таман са се наместили, момата случајно испушча еден силен прдеж.Дечкото се гази од смеање, трга се настрана и пробува да протувамачи шо е финтата. Момата засрамена ама накрува го па на истото ..Таман па са се наместили, па истото…Момата па испушча силен прдеж. Дечкото целие исплашен и зачуден, станува од кревето, зима си дрешето и почнува да се облачи. -Шо е? Зашо си одиш? – Пита го разочарано момата. -Абе ти не си нормална АКО МИСЛИШ ОТИ ЧЕ ОСТАНАМ И ЗА ДРУГИТЕ 67!
Kомпарацие по нашки: Ружна – поружна – најружна – греота Пијан – попијан – најпијан – целива се с'с бетон Евтин – поевтин – најевтин – браќа Кинези Мерак – померак – најмерак – комшика Глуп – поглуп – најглуп – дудук Голем – поголем – пасент – мотка за потпирање Слаб – послаб – осушија се – пручка Богат – побогат – најбогат – још не су га фатиле Сиромашан – посиромашан – најсиромашан – работија у Чик или у Зик ...