Природата, дневните промени во времето и небото, денот и ноќта дожд, музика, поезија, книги, постоењето, верувањето. За мене се е среќа
Momentalno nisto ne me pravi srekna. Za zal se boram so anksioznost I klinicka depresija, I dvete zaedno mi go pravat zivotot pekol. A nekogas, me pravese srekna prviot sneg, koga posle dolgata zima so jakni I zalovi ke oblecev bluza so kratki rakavi. Koga ke stanev rano rano nasabajle I ke gi slusnev pticite so prvoto izgrejsonce. Koga gi stavavme kuferite vo kola da se spremime za dolg pat na more ili ezero. Sega sum srekna samo Sto go imam izgurano I imam docekano Nov den.
Само лежење и мислење тоа ме смирува и прави среќна. Исто муабет со пријатели, секс, јадење, цигари, прошетка, вежбање и гледање тв.
Patuvanjata i se okolu niv, pomaganjeto na drug, koga ke si kupam novo parce obleka, decata, maz mi, koga sum tip top sredena
momentalno pijam kafe i toa malku me raspolozi inace ovie dena sto i da napravam haos mi e vo dusata,tolku neubavo se cuvstvuvam,nikogas dosega vaka,neznam so ke da e