Ништо .. Што и да направам е премалку.. а тој заслужува премногу.. За жал, толку и јас не можам да направам..
Му простив за некои глупости , се откажав од него иако го сакав и баш тогаш сфатил дека всушност го менувам , дека заради мене станува подобра личност и ме побара назад . Му подарив две мали ангелчиња за кои живот дава , го натерав да се ослободи од некои токсични луѓе и работи кои ги правеше пред да се смириме и останеме заедно . Му ја вратив изгубената доверба , го научив да биде само со една . Неколку пати избегнал фатални сообраќајки баш затоа што сум била во колата со него ( св . Никола - заштитник на патниците воедно мој роденден и именден ) . Му давам поддршка кога му е најтешко и го држам буден кога е на работа и не смее да заспие ( и да умирам за спиење , зборувам со него на телефон со часови ) . Ај доста му е
Го сакам, го правам најсреќен човек на светот, кога нешто ќе сака да променам кај мене бидејќи му смета, тоа го правам само за тој да е задоволен, се обидувам да му ги подарам најубавите подароци, го изненадувам и многу други работи само да не се караме и да ни биде најубаво
Го сакам, го правам најсреќен човек на светот. Што и да направам е премалку бидејќи тој заслужува повеќе, има направено доста работи за мене и сум му многу благодарна.