Пред бракот ништо посебно, освен чат пат по малку Скопје и најдобрата другарка, што поради далечината и обврските преретко се гледаме. А пред детево, скоро се' ми фали. Не дека не си го обожавам детето и ич не жалам што го имам родено, ама едноставно ми фали таа слобода што ја имав пред да сум мајка.
Апсолутно ништо, дури преубаво ми е откако сум во брак Повеќе бев под притисок пред брак од сите страни, а посебно кога имаш родители кои сакаат да биде по нивно и да те контролираат и да ти се мешаат во живот. Бракот ми дојде ко кец на десетка иако и ден денес притискаат старциве за внуци, ама кој ги ебе нив , кога си со личност која те разбира, те прифаќа таков каков што си, со личност со кои имате заеднички желби и план како да го живеете животот, колку и да сере некој од страна , нема да влијае на нашите одлуки. Така да, слободно можам да кажам дека во брак ми е поолеснет животот. Еееее да ми кажел некој порано дека убаво било у брак ќе сум се омажела уште на 20 години, а не да чекм да фати Корона па оп брак. Судбина, така требало да биде.