Тоа што досега ја немам сретнато во друга категорија освен форумски игри. И тоа што се знае за нас, а ништо не кажува за неа, не е фер
Аватарот,неколку пати го имам гледано кај форумџики,мислам дека е време да си ставиш некој поуникатен.
Ми пречи што е кафе манија ... ајде едно ама 4567 дневно што е многу е многу , не за џабе рекле “Се е убаво во умерени количини “ и само уштне нешто... Ми пречи што е мало мрзле!!! Поголем е списокот на ми се допаѓа , ама совршенство нема никаде.
Ми пречи тоа што прави галама за некој бизарни “љубовни“ проблеми (спорем мене секако). Ми пречи и што на моменти изгледа како зрела изградена личност, а на моменти како мало заутано залетано детенце т.е ми пречи што е лабилна личност, што или сака да покрене внимание на себе или не знае што сака.
Ми пречи што е голема паничарка (да не кажам мрмкач, оди подобро на “што биде нека биде“), што секогаш има многу попаметни работи да прави сем учење (Just like me ) А најмногу Ми пречи тоа што не можам да најдам многу работи што ми пречат
Прилично е нова, за да најдам нешто што ми пречи, ама ајде ќе се фатам за едно - не ми се допаѓа аватарот, хух.
Ми пречи тоа што пиела пивски квасец и тоа за да се поправи упссс ту дупссс Тоа што е песимист, и што од време на време и светнуваат животни вистини што одамна требало да и бидат прифатени. Тоа што бара логика во сапуници од типот како Родригез може да си биде сам свој татко
Тоа што е опседнат со фудбал ! тоа што е Феномен кој буквално се поврзува со фудбал. Од толку што е опседнат секаде го употребува зборот НАВИВАМ. Тоа што е типичен ман кој гледа сите вниманија да ги сврти на себе си (т.е да прикажува “скромност“ себеистакнувајќи се ). и тоа што Bleff го потсетува на луѓе кои блефираат а не на Texas Hold'Em Poker
Тоа што често не употребува интерпункциски знаци и не ја започнува секоја реченица со голема буква, и колку и да ми се допаѓа било кој негов пост, веднаш ми паѓа во очи несреденото пишување.