Ај да ми текне нешто што не ми се допаѓа, мислам, мислам ама некако не ми текнува никаква глупост што може да ја кажам. Е да ми текна, зошто на аватарот девојката не е плавуша?
На плавушите им помина мандатот! На ред се бринети Пинк, тоа окезеното чупе на аватарот само, ништо друго Морав да редактирам бидејќи grunge ме претекна. Па Grunge, корисничкото име, тешко ми е некако, на душава ми е тешко..
Па ништо, само аватарот со девојка со цигара ме натера да мислам дека е пушач, а ми сметаат цигарите, ако е - само тоа
ми пречи што не и текна дека постот за свекрвите го имаше и претходно некаде пишано, знам го читав новиот и ептен познат ми делуваше, ама новиот е подолг и надополнет, па затоа и простувам
Ама јас не го стаив по позната личност Се викам Емилија...И нагалено ме викаат Еми и најмногу ми асоцираше Ејми Ли...А и убаво ми звучи
Што отвара вакви групи на Фб. Сака само внимание ц ц ц http://www.facebook.com/pages/%D0%96%D0 ... 4771121631 Spoiler ееее женцка женцка видиш ли колку конкуренција имаме
Епа дека навива за Миланезите. Срамота е, си го делиме стадионот. Премини на другата страна, што би рекол Тони Михајловски.