Пу тоа жолто цвеќе..ме асоцира на нешто тажно... Инаку супер ми е, како можам да најдам грешка каде што ја нема, срамота! П.С ако се најде уште некој на кој му смета мојата локација, ќе се откажам и од Париз и од Милано . Е така!
Не не. Не се откажувај. Јас само те потикнувам да се откажеш од Париз, и да ме викнеш во Милано коа ќе идеш. Така да Париз ти е сувишен, драга.
Не дека пречи ама ИЧ не ми се допаѓа Интересот , и тоа што дава СТРОГИ политичко ориентирани заклучоци на 20 год. и тоа што згреши кога рече “на а1 ништо не и можат“
грешиш... Мене ми пречи тоа што е невиден кобник!!!! Се па не мора да се изкобе и тоа што го завршува нештото уште пред и да почне. А бе Мило не е се така црно, помири се дека и на тебе може, треба и ти се дешаваат убави ствари (заслужуваш)
Па ли локацијата? Париз ли??? Па ете оди види во Сецијален Поздрав синоќа ти напишав дека ќе те водам во Милано. Па не си задоволна?? Spoiler А DAngel сум ти кажала мислам, само тоа Д во никот, ништо друго
Moрам да те цитирам драга, слепец ја, тука не догледувам. Радо би во Милано, веќе знаеш. Отсега не ти барам мана во локацијата, мајке ми.