Што има 11 мислења и мисли дека некој ја проценил ... Што знам никот Феферона нејќам феферони ни оние во тегла ни оние кои одат , дишат се движат , растат , се размножуваат и умираат ...
Што масовно ги нападна форумскиве игри ... Што ја има само во форумски игри Што има банана во никот некако детски ми делува ...
Што се лаже дека го оставила бившиот во минатото, а секој 3 пост и е за него - те оставив во минатото, не ми е гајле за тебе итн.
То има грдо зелено цвеќе и ова аватаров не го бендисувам ... Ииии што го мрази Челзи , друго што ааа добро е што само тоа му смета кај мене
Јас имав Открив 10 феминки меѓу кои и тебе ама зошто сум добро девојче нема да ве издадам ... Он топик за ФБИ случајот не ми кажала до кај е таа со истрагата
Ааа значи таква била работата . Е ако мене сте ме откриле тогаш ќе ми пречи (Марамка ме знае де). Се шалам .
Хехе се имам изјаснето порано за 93ката што и мене ми смета. А што ќе ми е Веле штрумф бе ? Кај тебе барби што ми смета, што одамна не си ни ставила некоја нова комбинација во модни критики.