Жапче нема што кажам дека ми пречи кај тебе,супер си го искористив моментот само да те гушнам....(ми стана мила уште на почетокот)....прекрасна личност со афинитети да стигне до совршенство со својот карактер и добрина....
Фала ти Дејана Плавушо ти плавушо Трамп а?!? И јас го бендисувам. Би сакала и јас да имав таков ум и њух за бизнис
Истото и јас за тебе. Те читав специјално на една тема што ми остави посебен впечаток, а беше со ќерка ти поврзано, бидејќи тие односи мајка-ќерка ми се мене лично некако комплицирани ми се допадна твојот совет и начинот на кој размислуваш. Веројатно и јас така би постапила.
Кај тебе буквално ништо, 4ката и мене ми пречи, да знаев дека не може да се мења имево ќе размислев де два пати пред да го шкрабнам, среќа првото не го напишав што ми падна на ум, тогаш потрагичен ќе ми беше престојов тука уф... хахахахахха би да го сменам со молба до билката ццц
Треба да имам некое пореметување на централниот нервен систем за да ми пречи нешто А не, ми пречи што нема да се видиме долго време
Ми го смена аватарот Ливинг. Искра, немаш ти гајле, терај така, на кумска база ке ти соопштам ако си фалична нешто.
Мор шо да ми пречи кај ово убо момиче. Ливинг, тоа и јас се мислам веќе ме знаат како жаба со "4ка" и со "h" ќе си се помирам со судбинава на фемина ццц и без тоа се соживеав во улогата, крекам низ куќи веќе ццц
Зш мор, шо му фалит на именцето? Остај ги ти момичињава, нек зборвет, криво им е Битно се разбираме ние, признаваш?