Што а ја видам а сведната и е тоа главата. Дремеш пирамидишче и се криеш од наставничката?!? дај крени да ти видам очите ти убаи
Та човекот спасува мачиња еј, што да ми пречи ааааааааа... ете тоа да ти било! кај ти беше кога куче ми ги здавило сите три мали мачиња два дена од коа ги пуштивме надвор ај да те видам каде?!? ццц
Еј не потценувај жаби со познавање од математички функции ццц готово ме знаат луѓето ко жаба и да сакам не се мења, се соживеав со се КРАЈ ЕНДЕ, ФИНИТО, КАПУТ и адиос оф!
Аватаров со Марлон, се те бунам дека си еден од членовите Инаку апсолутно ништо ама ај таква е темата, да не биде без ич
Ми сметаат нејзините постови, зошто кога ги читам ми предизвикуваат болка во стомачните мускули Се зезам, може ли нешто да ми смета кај Пирамитка
Претходниот аватар по ми се допаѓаше. А ништо не ми пречи, дури си ми ептем интересна пошто не кршиш прсти да збориш литературно, а и со тоа сончогледот што направи аман, ме стрвиш и мене цц О марамче и јас тоа истото и го велам
навика глупа Марама и ти си ми супер , креации, мислења , се ТОП ај лајк ит едит: жапче ти си такви малецко, зборливо интересно, ништо да не менеш супер си вака...а да сакаше да кажам не ми пречи ништо
SanjaKirchner претходниот овај што ти сега е супер zhap4e само аватарот мислам некако долго време ти стои не мислиш дека е време да го смениш . друго ништо едит: Sanјa ме претркала