Ми пречи што вчера напиша пост дека го мрази животот, за карање е, како такви постови кога е млада здрава убава девојка. Ќе те тепам
Кај тебе Жапче ми смета тоа што можда имаш красти (нели има крастави жаби), и кога ќе те сретнам ќе ми биде страв да те гушнам Ама јас верував дека редовно си ја чистиш барата и имаш филтри и си чиста и миризлива, па не да гушкам туку и еднаш да те бакнам, и то је то ајд со здравје жабурке
Пфф, тоа што и пречат моите красти, сосема нормално и побогу! И пречат крастите на сите од мојот сој !!!.. ајде со тоа што ми ги изруга крастите ќе се помирам некако, нема да се гушнеме кога ќе се видиме и без тоа... што знам страв ми е мене, тоа гушкањето да не биде погрешно протолкувано (еј од сега да си знаеш, жабите женки, секако не се преобразуваат во принц. Принцези пак ич.. и си го имаш ти Петко!) А, барата како јас си ја одржувам моја си работа дома не ќе те носам бреј!
Боже боже...цк цк цк Вие жабите женки многу лоши, па и да ти кажам и да сакаш да ме носиш дома не ти доаѓам, прво што немам рибарски чиЖми, друго имам јас култура и воспитање не оди дома уште прва вечер ееее таа одма дома да ме носела, нема бе нема и да ме викаш не ти доаѓам И тоа гушки и бакнежи чисто од љубов, на пријателска основа...дај прибери си ги тие перверзни мисли, народ те чита ејјјј
А Мун Чајлд ти не ме пратиш, е тоа ми пречи... па како не кажувам кој е Петко ај читни подоле во потписот, Петко ми е вереник
На таков сладок аватар кога ќе го видам името..ме потсеќа на бреза! П.С: Со сила барам нешто мор да нетичини!