Искрено кај мисче ми пречи што е премногу добра...треба малку строго,и цврсто....иако се е во најдобар ред со неа, немам некој по строг коментар супер е!!!!
Ани ти гледам, па не те гледам на форумов, па пак те гледам, па одредено време пак не те гледам што би ми пречело (ако воопшто има нешто да ми пречи), ќе ти кажам кога ќе те видам поредовна
што многу добро го крие својот идентитет ,се шалам ништо не ми смета,можеби малку да бидеш поотворена со пишувањето,некако како со стегање пишуваш,така ми делуваш
Можеби единствено што не сум имала шанса да ја запознам подобро. А сакам да ја запознам бааш ради тоа што ништо не ми пречи кај неа ,и тоа
Тешко дека баш кај Мисче може нешто да ми пречи Можеби само тоа што имам впечаток дека секогаш гледа да им угоди на другите и е попустлива, наивна не би рекла ама премногу мека и добра. Покажувај заби малце, нема да ти кажат фала што гледаш да ја погодиш на сите
Аватарот друго ништо, треба добро да ја познаваш личноста за да ти смета нешто така да ништо не ми пречи