Што е страшно искрена , што и кога е најранлива ги пишува најискрените постови кои може да се прочитаат . Нејзиниот начин на размислување особено кога дава совет . Некогаш со доза на иронија и сарказам но тоа ми ја прави уште поинтересна . Кај мене ужива посебен респект .
Тоа што има интересна сликичка, фино девојче е тоа кое и да е. Башка и Венди ме асоцира на Венди од цртанот Петар Пан ако се сеќава некој. И трета работа што ми се допаѓа кај феминката над мене е тоа што во интереси напишала: "Се што би обезбедило насмевка , кеш во џеб и лична сатисфакција " Премногу се пронаоѓам во овие зборови не знам зашто али ајде нема врска. )) И за крај кажано у мој стил ми се допаѓа тоа што е над мене.
Што е прилично културен и не го оправдува никот. На почетокот мислев дека ќе имаме проблеми, ама среќа не испадна така.
Многу е внимателна, како дежаву ми се направи не знам дали истово го имам пишано. И дека осеќам дека е мила и предобра личност секогаш што сака да се најде и да помогне
Што го поистоветив со мојот хулахоп - ми ги врти и билда стомачниве ненормално. Страхотно добар смисол за хумор, страхотно!
Ми се допаѓа што е една мила душичка , која кога ќе се заљуби е семоќна, силна , горда... Им се восхитувм на личностите како тебе кои кога се заљубени знаат да го искористат макимум позитивното од тоа