Што е заљубена и прекрасна девојка. Исто така има и добри мислења ама стално ми се губи или се разминуваме по темиве
Ооооо па тоа мојата Лејди Ми се допаѓа СЕ Абе една позитивна, една мила, една секогаш расположена форумџијка која вреди да се чита. Ми се допаѓа и тоа што сака домашни миленичиња, и многу ми се допадна како постапила со малото маченце кое е сега нејзино и си го вика Крофна Упс ова за К.Лејди беше А кај Пеликуна ми се допаѓа тоа што е храбра и одлучна личност (не сметајќи ги моментите на сомневање и своумење )
Ти си се збунила нешто немам милениче јас, немам никаква Крофна, мразам мачки, кучиња најмногу сакам. Кај тебе ми се допаѓа тоа што си мила и фина девојка. Тоа што си одржува линија.
Неееее Лејди, нема збунка (освен постот за мачето кој бил на друга форумџијка со сличен аватар како твојот ) Значи на листата од тоа што ми се допаѓа кај тебе го додавам и тоа што сакаш кучиња Се се важи освен тоа за мачето (Знаат да гребат и да бидат немирни а ) А а а ми се допаѓа и тоа што е риба во хороскоп како една моја многу драга личност (Душички емотивни )